Exclusiv. Marile secrete ale Biancăi Drăgușanu și Ramonei Gabor

Excursia în Dubai a Biancăi Drăgușanu a scos în evidență multe. Fosta lui Bodi s-a răsfățat cât a putut de mult. Ea și prietenele ei însă aproape au exagerat cu mâncarea. 

Când vine vorba de postări din care lumea trebuie să știe ce fac „devele” cum simpatic le-a numit Alex Bodi, acestea postează mâncare. Arată ce deosebit mănâncă, ce feluri alese, dar, mai ales, arată cât de „mult” mănâncă. Adică mese îmbelșugate. Orice ar face, tot la mâncare ajung.

Salate, pizza, deserturi colorate, fel și fel de feluri, cu carne și fără, cu brânză și așa mai departe, toate acestea le-am putut admira în postările Biancăi Drăgușanu în ultimele zile. Cică secretul e că fac asta când se enervează și vor să arate că rămân subțirele și dacă se îndoapă cu bunătăți cu multe calorii.

Bianca și cartofii prăjiți

Și mai mult decât atât. Am aflat care e una din mâncărurile preferate ale Biancăi Drăgușanu: cartofii prăjiți. La asta a poftit vedeta pe plajă, când a încercat să ceară cartofi cu pătrunjel tocat deasupra, dar nu știa cuvântul în engleză (n.r. – parsley). Așa că a primit cartofi cu mentă.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.