EXCLUSIV. Generalul Cătălin Voicu: "Autosuspendarea din PSD a încetat prin voinţă personală"

EXCLUSIV. Generalul Cătălin Voicu: "Autosuspendarea din PSD a încetat prin voinţă personală"

Consiliul Naţional al PSD a marcat revenirea în partid a senatorului Cătălin Voicu. Acesta se autosuspendase din partid în timpul unei anchete a DNA. Generalul Voicu a fost arestat într-un dosar de corupţie. El a petrecut un an şi trei luni în arest.

A venit discret şi s-a aşezat pe un fotoliu pe ultimul rând al sălii de şedinţă a Consiliului Naţional. S-a evaporat după câteva secunde la contactul cu bliz-urile unui fotograf. Generalul Cătălin Voicu a revenit în PSD direct la şedinţa Consiliului Naţional, for al cărui membru este. În cele 15 luni petrecute în arest a fost suspendat din PSD. A stat aproape tot timpul pe holul sălii de şedinţă. S-a întreţinut cu vehile sale cunoştinţe din PSD. Cu Marian Vanghelie a stat mai bine de jumătate de oră, într-un colţ, feriţi de camerele de luat vederi. "Nu mai sunt suspendat din PSD. Autosuspendarea a încetat prin voinţă personală", a spus Cătălin Voicu pentru evz.ro.

Adrian Năstase i-a dăruit lui Victor Ponta una din cărţile sale aflate de altfel şi la vânzare la standul de pe holul sălii de şedinţă. Când a trecut alături de Năstase prin faţa standului cu cărţi, Victor Ponta s-a interesat de evoluţia vânzărilor.

Liviu Dragnea şi Victor Ponta se amuză copios la poantele celui mai fin ironist al PSD

Ne puteți urmări și pe Google News

Mircea Geoană a trecut şi el pe holul sălii unde s-a desfăşurat Consiliul Naţional al PSD

Adrian Năstase în direct la Antena 3. În spate, poster cu majorete TSD asigurat de Codrin Ştefănescu, secretarul general al Consiliului Naţional al PSD

Andrei Năstase, fiul fostului premier, a făcut parte din echipa de organizare a Consiliului Naţional. "Am venit să dau o mână de ajutor", a explicat Andrei Năstase. FOTOGRAFII: RĂZVAN VĂLCĂNEANŢU