Evenimentul Zilei > Social > Exclusiv. Gabriela Firea aplică metoda autobuzelor în spitalele din Capitală
Exclusiv. Gabriela Firea aplică metoda autobuzelor în spitalele din Capitală

Exclusiv. Gabriela Firea aplică metoda autobuzelor în spitalele din Capitală

Primarul General Gabriela Firea a intrat într-un proces accelerat de rebrenduire, folosind sigla Primăriei oriunde e loc.

Primarul General Gabriela Firea a intrat într-un proces accelerat de rebrenduire, folosind sigla Primăriei oriunde e loc. După ce a colantat autobuzele destinate transportului public, cu sigla PMB, acum a luat o decizie asemănătoare și în privința spitalelor din subordinea ei.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București include 19 spitale și 598 cabinete școlare, printre care și Spitalul „Sfânta Maria”, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” și Spitalul Clinic Colentina.

Spitalele și cabinetele ASSMB au primit în urmă cu puțin timp o solicitare din partea PMB în care li se cere să utilizeze noul antent, cel care este plasat atât pe documentele medicale ale pacientului, cât și pe comunicatele de presă sau alte acte oficiale emise de unitățile spitalicești.

La antentul vechi, unde apărea sigla și denumirea spitalului cât și sigla ASSMB, s-a adăugat și sigla pe care o văd bucureștenii pe autobuze, cea cu „Primăria Capitalei”.