În timp ce, în alte județe, cămătarii sunt săltați „pe capete”, în județul Constanța este un subiect „Tabu”. Plângerile formulate la nivel central se reîntorc în aceeași zonă și sferă de interes a unor personaje dubioase.

Fără voia lui, unul dintre liderii locali din Constanța trăiește un adevărat coșmar după ce a căzut victimă unei rețele de cămătari.

Grav este că, așa cum reiese din documentele intrate în posesia evz.ro, funcționari publici și-au pus semnătura pe actele care au condus la executarea silită a unui imobil în care trăiesc patru familii.

Plângerea penală împotriva unui grup format din notar, avocat, executor judecătoresc și cămătari din Constanța s-a plimbat pe la Parchetul General, DIICOT și Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța acolo unde zace din februarie 2019.

Între timp, victimele cămătarilor, patru familii, riscă să rămână pe drumuri.

La solicitarea evz.ro, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a răspuns că dosarul este în lucru, deși, de un an și jumătate, nimeni nu a fost audiat.

Este vorba despre o plângere penală  depusă de Stelian Bărnescu, fost consilier municipal, președintele Alianței pentru Unitatea Romilor (AUR) Constanța.


Datoriile la cămătari i-au distrus viața. Și-a omorât soția pentru un apartament

Au băgat frica în cămătari. Peste 120 de interlopi din România au fost capturați


Dedesubturi penale. Executat de cămătari în numele soției

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE