Evenimentul ZileiPoliticaExclusiv. Gușă lovește năpraznic! Coldea a pus mecanismul în funcție. Ce se întâmplă în PSD

Exclusiv. Gușă lovește năpraznic! Coldea a pus mecanismul în funcție. Ce se întâmplă în PSD

Exclusiv. Gușă lovește năpraznic! Coldea a pus mecanismul în funcție. Ce se întâmplă în PSD
În exclusivitate pentru EvZ, analistul politic Cozmin Gușă a dezvăluit adevarul motiv pentru care a fost exclus din PSD, la câteva săptămâni după reînscriere. El ne-a destăinuit care au fost jocurile de culise din sânul social-democraților precum și persoanele care conduc de facto PSD-ul.

Potrivit lui Gușă Statul Paralel este cel care apasă pedala în Kiseleff 10, numele pe care acesta le deconspira fiind unele cu adevarat grele.

El a afirmat, într-o declarație acordată în exclusivitate EvZ, că a ajutat PSD în primul tur al prezidențialelor, luptând cu toate forțele pentru îndepărtarea lui Barna din turul doi pentru Cotroceni.

„Relația lui Dragnea cu Coldea a fost una demonstrată, nu se mai îndoiește nimeni de ea și ca urmare a relaționării toxice, pe o parte PSD a fost destructurat în zona conducerii centrale, pe de altă parte a fost blocat să dea amnistia și grațierea, proiect care aplicat ar fi rezolvat multe din nedreptățile din justiția românească.

Era firesc ca și după dispariția lui Dragnea să rămână niște acoliți ai lui Florian Coldea în interiorul conducerii PSD care să îi continuie procesul de distrugere a PSD, proces la care eu mă opun. Pentru că acesta este motivul revenirii mele în PSD într-un moment foarte greu, în care pierduse guvernarea, nu avea niciun vector de imagine pozitiv. Mi-am asumat această decizie.

Oamenii lui Coldea din PSD vor trebui să dispară din zona de conducere pentru că o mișcare de stânga solidă nu trebuie să aibă legături periculoase din statul paralel.

Este evident că persoana interesată de excluderea mea a fost Viorica Dăncilă, iar teatrul acesta ieftin este o afirmație pentru copiii de ciclul primar, nici măcar gimnazial, acolo unde preda dânsa. Viorica Dăncilă a girat această decizie și dacă este interesată să depisteze oamenii din statul paralel din jurul ei, să îi monitorizeze pe cei care i-au propus această decizie, împotriva căreia s-au împotrivit mai mulți lideri”, a conchis analistul politic, în exclusivitate pentru evz.ro.

Cozmin Gușă, acționarul postului tv Realitatea Plus, a fost exclus, marți, din partid, în ședința CEX a PSD. El s-a reînscris în PSD la Organizația Sectorului 1, la finalul lunii octombrie, după ce a mai activat timp de trei ani și jumătate ca secretar general al partidului, cu ceva timp în urmă.


Accesează: