Aceste surse spun că nu există nici măcar un document care să fie făcut de Securitate pe calculator sau imprimantă. 

“În arihva CNSAS există, din acest punc de vedere, doar două tipuri de documente: scrise de mână sau redactate cu maşina de scris. Nu există în toată arhiva CNSAS nici măcar un singur document care să fie scris la un calculator şi tipărit la imprimantă” , a declarat pt EVZ un membru al Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității.

În cadrul emisiunii Evenimentul zilei, defuzată astăzi de B1 TV, deputatul şi preşedintele al PMP, Eugen Tomaca declarat : "Cred că orice jurnalist care a trecut pragul CNSAS, putea să spuna din prima: domnule, treci pragul arhivelor şi vezi că nu există asemenea documente, toate sunt datate la maşini de scris."

Avocata Cornelia Lalu, a confirmat şi ea în cadrul aceleaşi emisiuni spusele CNSAS, declarând ca a văzut dosare CNSAS "numai pe tipuri de maşini, respectiv maşinile cu scriere normală şi maşinile acelea care erau la CC, maşinile cu pasul mai mare. 

Dacă domnul Gâdea, domnul Ciuvică s-ar fi dus la generalul Stamatoiu (care este încă în viaţă) şi îl puneau să scrie, da, atunci ziceam jos pălăria, urma să verificăm dacă el a fost şi depus la organele de securitate la acea vreme".

Mihai Gâdea insistă că documentul pe care l-a prezentat, marţi seara, în emisiunea pe care o păstoreşte, prin care Traian Băsescu este atacat, este un document autentic, deşi istoria factuală îl contrazice. Dincolo de disfucţiile de conţinut, Antena 3 a descoperit calculatoare, imprimante şi softuri folosite de Securitate în 1984 înainte ca toate acestea să fie inventate. Documentul despre care Mihai Gâdea susţine că a fost redactat în 1984 este editat pe un calculator, într-un program word dotat cu opţiunea de corectare automată. Miercuri seară, la emisiunea Sinteza zilie, Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică au spus că în 1984 Securitatea folosea calculatoare.