Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV EVZ. Coaforul Groazei: „Există viaţă după masacru!”
EXCLUSIV EVZ. Coaforul Groazei: „Există viaţă după masacru!”

EXCLUSIV EVZ. Coaforul Groazei: „Există viaţă după masacru!”

La trei săptămâni de la tragedia de pe Dorobanţi, unde au fost împuşcate opt persoane, managerul salonului nu poate renunţa la hainele cernite.

Doamna Sofia Manolache, octogenară, intră fericită în coaforul Perla, cu o lumină deosebită pe faţă, şi cu o bucurie pe care nu şi-o ascunde.
Dacă simpatica doamnă ar fi intrat într-un salon de coafură oarecare, această bucurie a clientului ar fi fost de la sine înţeleasă.
Însă este vorba despre acel spaţiu în care, în urmă cu exact trei săptămâni, "pistolarul" Vlădan a omorât două femei şi a rănit şase persoane.
Liniştea de după furtună
"Vin de 20 de ani aici, poate chiar mai mult. Şi voi veni în continuare. Abia aşteptam să se deschidă!", spune doamna Sofia cu nedisimulată satis facţie că poate să îşi ia din nou locul favorit din salonul Perla, acum renovat complet.
"A fost renovat în culori calde, m-am consultat cu spe cialişti în acest sens, şi chiar cu un psiholog", măr turiseşte Adriana Mândrean, managerul salonului.
"Toate colegele, chiar şi cele care nu au avut de suferit, au intrat în consiliere psihologică şi vreau să-i mulţumesc pe această cale doamnei doctor Mirela Zivari, care se ocupă de acest caz", adaugă Adriana: "Mâine (astăzi – n.r.) revine la muncă prima colegă dintre cele rănite, doamna Maricica, vă daţi seama va fi… evenimentul zilei!".
Este vizibil emoţionată: "Astăzi (ieri – n.r.) am reînceput activitatea. A venit părintele Zaharia, a făcut sfeştanie, a ţinut o slujbă extraordinar de frumoasă şi de liniştitoare, eu şi colegele mele am simţit o eliberare totală, din cap până în picioare". Vor fi şi clienţi în căutarea senzaţionalului?, sună ireversibil întrebarea.
Adriana este sinceră: "Asta pe mine nu mă interesează… Vrem să dovedim că există viaţă după moarte… “. Mulţi dintre clienţi vin pur şi simplu ca să susţină personalul. "Mulţumim" şi "Doamne ajută" spun ei. Viaţa merge înainte…
"Toate colegele, chiar şi cele care nu au avut de suferit, au intrat în consiliere psihologică.“
ADRIANA MÂNDREAN, manager

Citiţi şi:

  • EXPERTIZĂ FINALIZATĂ. Gheorghe Vlădan, criminalul de la coafor, are discernământ
  • MASACRUL DE LA COAFOR. Patru poliţişti sunt cercetaţi disciplinar pentru neglijenţă în serviciu
  • Interviu cu managerul coaforului de la Perla: "Soţul ucigaş a venit la salon cu sarailii şi cu flori"
  • Cazul masacrului de la coafor schimbă prioritățile în poliție. Regim de urgență pentru amenințări
  • MASACRUL DE LA COAFOR. Criminalul era băut și luase medicamente. I-au fost suficiente 3 minute și 27 de secunde
  • MASACRUL DE LA COAFOR. Cum a crescut gelozia în casa polițistului-ucigaș
  • MASACRUL DE LA PERLA. Cel mai grav incident armat din România. Un poliţist a împuşcat opt persoane. Două au murit. În 2010, el a fost internat la psihiatrie
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: