Evenimentul Zilei > Social > Exclusiv. Detalii tulburătoare de la salvatori. Un cadavru a fost găsit la Ministerul Muncii! Criminaliștii culeg informații
Exclusiv. Detalii tulburătoare de la salvatori. Un cadavru a fost găsit la Ministerul Muncii! Criminaliștii culeg informații

Exclusiv. Detalii tulburătoare de la salvatori. Un cadavru a fost găsit la Ministerul Muncii! Criminaliștii culeg informații

Detalii șocante ies la iveală despre incidentul din curtea Ministerului Muncii, unde un om a fost găsit mort. Salvatorii care au intervenit imediat după apelul de la 112 au găsit o imagine șocantă.

Poliţiştii au intervenit marţi la Ministerul Muncii după se au fost sesizaţi prin 112 că în parcarea instituţiei se află un bărbat căzut, inconştient. La sosire s-a constatat că bărbatul era decedat. Criminaliştii au venit la faţa locului şi investighează cauza morţii bărbatului.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Corelarea amănuntelor face ca acest incident să fie unul de uluitor. Se pare că bărbatul în vârstă de circa 55 de ani ar fi fost un om al străzii. Acesta și-a dat ultima suflare chiar în fața Ministerului în a cărui subordine se află și serviciul de Asistență și Protecție Socială. Mai mult, moartea bărbatului ar fi fost constatată după o zi de la producerea sa!

„Căzut cu fața în jos, acoperit cu haine, inconștient. M-au condus în curte unde, în spatele unor mașini parcate sub niște garaje acoperite, mi-au indicat că ar fi victima.
Boarfe multe și ceva cartoane se vedeau de la distanță a fi așternute pe jos.

Victima, in decubit ventral, acoperită în totalitate cu haine. Am prins-o de un membru superior și când am încercat să o mișc puțin am văzut că acesta era rigid. Apoi am ridicat haina de pe capul victimei. Lividă.”, a povestit unul dintre salvatorii care au sosit la apelul 112.

Fostul angajat al Ministerului Muncii, Cristian Vasilcoiu, face acuzații dure:

„A murit un om în parcarea Ministerului Muncii. Dumnezeu să îl ierte!
În parcarea recent reorganizată de ministrul Violeta Alexandru, oficial, prin acte, cu plan de reorganizare aprobat.
Nu avea pază la momentul decesului, nu a respectat legea!
Orice deces de acest gen e o moarte suspectă, potrivit Poliției! Derulată în curtea Violetei Alexandru, la propriu!
La omul în cauză, aparent un om fara casă, susține Poliția, recent aciuiat în parcarea patronată de Violeta Alexandru, ministrul inteleg că nu s-a gândit, deși Ministerul Muncii patronează asistența socială. Un om, care putea fi ajutat prin adăpostirea într-un centru, dintre cele din subordinea Violetei Alexandru, a fost lăsat să moară în parcarea ei!
Nepăsarea Violetei omoară oameni! (…)
Poate Violeta Alexandru poate să ne explice cine răspunde pentru că un om a murit în curtea Ministerului Muncii! Că dacă murea în curtea unei persoane fizice, aceea era deja la audieri la Parchet! Numai Violeta nu e!”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.