Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV. DAVID BECKAHM, cu o româncă superbă la FESTIVALUL DE FILM DE LA SINGAPORE. Iată ce selfie si-au făcut!
EXCLUSIV. DAVID BECKAHM, cu o româncă superbă la FESTIVALUL DE FILM DE LA SINGAPORE. Iată ce selfie si-au făcut!

EXCLUSIV. DAVID BECKAHM, cu o româncă superbă la FESTIVALUL DE FILM DE LA SINGAPORE. Iată ce selfie si-au făcut!

BECKAHM este modest şi timid spune românca.

Giulia Nahmany a participat, alături de celebrul David Beckahm și de nume cunoscute din industria cinematografiei, la un eveniment caritabil desfășurat în Singapore. Gala s-a derulat în cadrul Singapore International Film Festival, un eveniment cu tradiție ce datează încă din 1987.

giulia-nahmany-david-beckham-2

Având deja activitate în industria filmului internațional, actrița din România a fost invitată să ia parte la ediția din acest an a festivalului.

Acolo a avut ocazia să îl întâlnească personal pe celebrul fotbalist, alături de care a discutat despre modul în care industria filmului ar putea veni în ajutorul tinerilor actori care, deși talentați, nu au suportul financiar pentru a se perfecționa în acest domeniu.

giulia-nahmany-david-beckham-1

“David este un adevărat gentleman. M-a impresionat faptul că, în ciuda notorietății sale, este deosebit de modest și chiar timid. I-am spus că sunt actriță din România, i-am povestit puțin despre țara mea și că merită să ajungă să o viziteze”, declară Giulia Nahmany.

La Festivalul de Film de la Singapore Giulia Nahmany a participat alături de producătorii viitorului său film, ce va fi lansat pe plan internațional în 2016.

 

În 2014, Giulia Nahmany și-a făcut debutul în industria cinematografică, interpretând rolul principal în filmul “Love by Design”, din distribuția căruia face parte și Jane Seymour, film turnat în România și Statele Unite ale Americii, în regia lui Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit”.

Actrița a mai jucat ulterior în alte producții internaționale și a luat pare la mari evenimente peste hotare, precum Festivalul Internațional de la Cannes și evenimentele conexe Premiilor Oscar, din Los Angeles.

În 2014, Giulia Nahmany a primit „Premiul pentru cel mai bun debut”, în cadrul Newport Beach Film Festival din Statele Unite ale Americi.