Evenimentul ZileiActualitateEXCLUSIV. Culmea șmecheriei la Orăștie. Ministrul pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, l-a BĂTUT pe băiatul de cartier Vanghelie. Fizic

EXCLUSIV. Culmea șmecheriei la Orăștie. Ministrul pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, l-a BĂTUT pe băiatul de cartier Vanghelie. Fizic

EXCLUSIV. Culmea șmecheriei la Orăștie. Ministrul pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu, l-a BĂTUT pe băiatul de cartier Vanghelie. Fizic
Scandal la Orăștie. Ministrul Costoiu l-a bătut pe președintele organizației București Marian Vanghelie

De vreo două zile, tot PSD-ul vuiește de un zvon. Între ministrul Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învățământ Superior și președintele organizației PSD București, Marian Vanghelie, s-a iscat un conflict verbal care ulterior s-a transformat într-o altercație fizică. Spe surprinderea tuturor, ministrul pentru Învățământ Superior s-a dovedit a fi mult mai abil decât Marian Vanghelie și a scăpat neatins. Marian Vanghelie s-a ales cu câteva contuzii și ditamai lovitura la cap.

Incidentul a avut loc acum două zile la Orăștie, la masa de final, când, ușor afumat, președintele PSD București, Marian Vanghelie a început să-l înjure pe ministrul pentru Învățământ Superior. Sursa nemulțumirii lui Marian Vanghelie provine din faptul că Mihnea Costoiu vizează președinția organizației București.

Supărarea lui Vanghelie a fost amplificată și de vestea că urma să piardă majoritatea în Consiliul General al Capitalei, veste pe care a primit-o în aceeași zi.

Marian Vanghelie, îmbărbătat de numărul de pahare consumate, a continuat să-l jignească pe Mihnea Costoiu, neputând fi potolit de colegii prezenți în număr mare. La un moment dat, Vanghelie s-a repezit la Mihnea Costoiu, însă, după cum relatează participanții la această altercație, alcoolul i-a jucat feste și în loc să-l nimerească pe Costoiu, dus de avânt, a intrat cu capul într-o scară.

Bătălia politică dusă de Vanghelie nu s-a terminat aici, primarul sectorului 5 aruncând cu o sticlă în direcția unui coleg care încerca să îl potolească. Participanții la întâlnire au stablit de comun acord să păstreze tăcerea asupra incidentului pentru a-i păstra onoarea de băiat de cartier a lui Marian Vanghelie.

Menționăm că toate tentatvele de a-l contact pe Marian Vanghelie si pe Mihnea Costoiu pentru a comenta acest incident au fost sortite eșecului până acum. Așteptăm și reacția purtătorului de cuvânt al PSD.  

Victor Ponta nu era prezent pentru că plecase mai devreme de la masă.   

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a întrunit, la Orăştie, pentru discuții privind desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din partea partidului, dar şi pentru o discuţie între miniştrii PSD şi reprezentanţii filialelor din teritoriu.


Accesează: