Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV! Christian Sabbagh: „A existat un coflict cu un coleg, dar nu am plecat de la Kanal D. Sunt în concediu”
EXCLUSIV! Christian Sabbagh: „A existat un coflict cu un coleg, dar nu am plecat de la Kanal D. Sunt în concediu”

EXCLUSIV! Christian Sabbagh: „A existat un coflict cu un coleg, dar nu am plecat de la Kanal D. Sunt în concediu”

Carismaticul prezentator de la pupitrul Știrilor Kanal D, Christian Sabbagh, a stat de vorbă în exclusivitate cu reporterii EvZ și a mărturisit că, în pofida zvonurilor care îl dau deja plecat, cu bagaje cu tot, din echipa canalului turcesc, continuă să fie prezentatorul principalului buletin de știri al postului.

Fără a nega existența unui conflict intern cu unul dintre șefii români ai postului, Christian a rămas ferm în declarații. „În momentul în care cineva face afirmații voalate, gen „trebuie să întinerim echipa postului, normal că îți sare muștarul. Mai ales atunci când știi că ești un om onest și că ți-ai văzut întotdeauna de ale tale. Atâta vreme cât respect pe toată lumea și sunt respectat, chiar de către infractori, mi se pare aiurea ca un coleg să mă ia peste picior”, a tunat și fulgerat Sabbagh.

El a adăugat că motivul principal pentru care și-a închis pagina de Facebook ține de scandalul în care a fost târât. „Sunt obișnuit să fac eu știrile, nu să fiu eu însumi o știre”, a mai spus cel care a petrecut până acum opt ani la pupitrul știrilor. Nici zvonurile despre tratativele pe care le-ar fi avut cu TVR1, în curtea căruia ar intenționa să se mute, nu sunt reale.

„Nu e nimic adevărat. Sunt un om integru și, până în momentul în care nu se clarifică situația mea, nu negociez cu nici un alt post. Nu sunt cu două fețe”, a mai spus prezentatorul care, în urmă cu două luni, a devenit din nou tătic. „Christian jr., așa cum va fi botezat bebe, îmi va călca pe urme”, a anticipat, râzând, prezentatorul de știri. 

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro