EXCLUSIV. Ce crede Mircea Geoană despre oferta Victor Ponta - premier

EXCLUSIV. Ce crede Mircea Geoană despre oferta Victor Ponta - premier

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, consideră că felul în care Victor Ponta a trecut sub tăcere episodul de la consultările de la Cotroceni când Traian Băsescu i-a propus să fie prim-ministru acreditează "supozițiile legate de înțelegeri subterane între Ponta și anturajul prezidențial". În plus, președintele Băsescu a reușit să demonstreze că Victor Ponta nu e pregătit să fie prim-ministru iar USL nu e capabilă să preia guvernarea, spune Geoană într-o declarație pentru evz.ro.

"Din toată această șaradă, este clar că Băsescu nu e dispus să cedeze puterea, iar USL nu e capabilă să o preia. Atacul lui Băsescu, la câteva săptămâni după, furnizează o temă de campanie pentru PDL în următoarele luni, Băsescu vrând să arate că Uniunea nu e capabilă să își asume răspunderea guvernării", a declarat, azi, Mircea Geoană pentru evz.ro

Întrebat ce a vrut președintele Băsescu să obțină prin această propunere, Geoană a răspuns: "Dacă Băsescu a reușit ceva, acest lucru este să arate că Victor Ponta nu e pregătit să fie prim ministru". Senatorul independent Mircea Geoană atrage atenția asupra faptului că "prezentarea acestui episod la mai mult de o lună de când s-a întâmplat a reaprins supozițiile legate de înțelegeri subterane între Ponta și anturajul prezidențial".

"La o discuție atât de importantă, cum a fost cea din cadrul consultărilor, nu e normal ca Victor Ponta să tacă. Tăcerea lui e cel putin suspectă și pare să ascundă multe", a spus Geoană referindu-se la invocatele "înțelegeri subterane între Ponta și anturajul prezidențial". CITIȚI ȘI:

  • Victor Ponta: "Băsescu minte, nu mi-a propus funcţia de premier"
  • EXCLUSIV STENOGRAME. Iată dovada! De ce minte Victor Ponta? Președintele Băsescu i-a propus să fie premier
  • Băsescu, la taifas cu Cristoiu: "I-am propus lui Ponta să fie premier"

Ne puteți urmări și pe Google News