EXCLUSIV. Ce a spus Victor Ponta despre Mazăre în Playboy

EXCLUSIV. Ce a spus Victor Ponta despre Mazăre în Playboy

Victor Ponta a refuzat să spună dacă va cere excluderea lui Radu Mazăre din PSD după apariţia acestuia în Playboy aşa cum a făcut în cazul unei pesediste din Timiş, Roxana Golban, în urmă cu câteva luni când aceasta a apărut într-un pictorial în aceeaşi revistă. Recent, preşedintele PSD lăuda această latură a primarului Constanţei. Ponta spunea că Mazăre este "numărul 1 în petreceri" şi nu îl concurează nu pentru că nu i-ar plăcea, ci pentru că nu poate.

"Nu fac declaraţii pentru "Evenimentul zilei" din moment ce "Evenimentul zilei" e ziarul lui Traian Băsescu şi Andronic care e plătit de Băsescu să înjure opoziţia. Eu cu "Evenimentul zilei" am doar relaţii la tribunal. Deci nu discut cu "Evenimentul zilei" decât la tribunal. Acest ziar nu merită decât procese", a declarat, azi, Victor Ponta, pentru "Evenimentul zilei", întrebat ce va face în privinţa lui Radu Mazăre.

Întrebat dacă îşi poate susţine afirmaţiile cu probe, Ponta a răspuns: "Daţi-mă în judecată aşa cum şi eu v-am dat în judecată". În luna martie, preşedintele PSD s-a arătat deranjat de gestul unei tinere balerine din Timiş, Roxana Golban, membră a PSD, care a apărut într-un pictorial în "Playboy". Iniţial Ponta a declarat că locul ei ar fi la PDL sugerând astfel excluderea balerinei din PSD. A doua zi, după ce a văzut ce amploare a luat subiectul în presă, a anunţat că s-a răzgândit. El s-a declarat "învins" de pesedista din Playboy, spunând că "nu este apostolul noii moralităţi".

Radu Mazăre a preferat să stea cu trei fetei goale decât cu Ponta, Iliescu şi Năstase Absent de la primele zile ale reuniunii Consiliului Naţional al PSD, Radu Mazăre a explicat nonşalant că a fost la o şedinţă foto pentru Playboy.

Ne puteți urmări și pe Google News

''Îmi cer iertare că nu am participat ieri şi alaltăieri la lucrări, însă aveam programată o şedinţă de fotografie pentru Payboy. Nu ştiu câţi bărbaţi de aici ar fi renunţat la nişte fotografii cu patru tinere domnişoare superbe, aranjate, superbe, pentru şedinţa de partid. Eu nu am putut'', explica Radu Mazăre chiar de la tribuna Consiliului Naţional al PSD. Ponta îl consideră pe Mazăre numărul 1 în petreceri Recent, preşedintele PSD lăuda această latură a primarului Constanţei. Ponta spunea  în luna august că primarul Constanţei este numărul 1 în PSD la pretreceri şi că, deşi i-ar plăcea, nu îl poate concura.

"Nu mi-am propus niciodată să-l concurez pe Radu Mazăre la petreceri. Nu că nu mi-ar plăcea, dar acolo este de departe numărul 1 în partid şi nu am nicio şansă. În ceea ce-l priveşte pe Radu, vreau să vă spun că bătălia lui cu doamna Udrea nu are legătură cu sexul doamnei Udrea, ci are legătură cu ceea ce face doamna Udrea şi-l sprijin în totalitate în ceea ce face", l-a lăudat Victor Ponta pe Radu Mazăre în faţa participantelor la Şcoala de vară a femeilor din PSD desfăşurată la Mamaia ăpe 26 august.

CITIŢI ŞI:

  • Pentru Ponta Radu Mazăre e primul petrecăreţ al PSD
  • Radu Mazăre: "Am lipsit de la Consiliul PSD pentru că am fost la Playboy la o şedinţă foto"
  • Roxana, pesedista Playboy, ia ciubucuri pentru o cauză nobilă
  • Ponta se declară învins de sexy PSD-ista care a pozat în Playboy