Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Bianca Drăgușanu s-a accidentat grav
Exclusiv. Bianca Drăgușanu s-a accidentat grav

Exclusiv. Bianca Drăgușanu s-a accidentat grav

Bianca Drăgușanu a fost, ieri, „mama dragonilor”. Iar dragonii, două fetițe. Fiica ei și a lui Victor Slav și prietena cea mai bună a acesteia. În timpul acțiunii, diva a suferit un accident teribil.

A fost nevoie să se intervină de urgență. „Azi, pentru că s-au închis grădinițele, sunt mama dragonilor. Iar acești doi dragoni sunt extrem de greu de stăpânit”, a relatat blondina filmându-le pe cele două preșcolare care desenau în magazinul ei de haine de lux.

Ea a avut o zi de marți plină de activități cu fetițele: le-a dus la magazinul ei de haine, la masă, pe o terasă, unde le-a hrănit cu crispy strips și cartofi prăjiți. Bianca Dăgușanu a fost cam epuizată de toate activitățile și a împărtășit toate gândurile care-i treceau prin minte cu fanii, imediat. Marea dilemă existențială e cum se descurcă restul mamelor. Mamele din România care… muncesc. Chiar așa, ce fac ele? Cum rezolvă cu copiii?

„La mine e simplu. Dar sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două sau trei joburi sau chiar un job, de la 8,00 la 16,00. Ce fac celelalte mame?!”, se întreabă, retoric și cu voce tare Bianca Dăgușanu pe un Insta Story.

Dar Bianca nu se oprește aici, ci e un adevărat pericol public. Urmărită de 1,1 milioane de fani, aceasta le spune că noul coronavirus nu există.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.