Fostul chestor Nelu Lupu apare în buletinele Grupului Strategic de Comunicare ca fiind ”Cazul 17”. Bărbat, 60 de ani, angajat al ADP sector 4, internat la spitalul MAI ”Dimitrie Gerota” în data de 5 martie. Ceea ce veți citi mai departe sunt informații exclusive, obținute din mai multe surse, după mai multe zile de documentare.

Așa cum se știe, Lupu s-a dus în ziua de luni, 2 martie la sediul ADP sector 4, și a împărțit mărțișoare colegelor. Bineînțeles, s-a lăsat cu pupat de mâini și pe obraz. Soția fostului polițist lucrează tot acolo, la ”Juridic”. I-a făcut și ei o vizită în birou, a dat flori fetelor, a strâns mâinile bărbaților. Acum, una dintre persoane și familia ei sunt internate la ”infecțioase”.

Ce frumos spital avem!

A doua zi, pe 3 martie, Nelu Lupu s-a simțit rău și nu a venit la serviciu. S-a dus la spital. Pe 4 martie a trecut pentru scurt timp pe la sediul ADP, pentru că el avea biroul în parcul”Orășelul Copiilor”.

Pe 3 martie, așa cum am spus, făcuse o vizită la spitalul Gerota, acolo unde s-a tratat mereu cât a fost cadru activ, ieșit la pensie din funcția de adjunct al șefului Poliției Capitalei. Lucru important de precizat, căci de acestă calitate de ”barosan” al Poliției se leagă ceea ce urmează să se întâmple.

La spital a fost primit chiar de managerul spitalului.

Exclusiv EvZ

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE