În imagini se observă cum polițistul a înșfăcat-o pe bunica Rena Mellerson, după care a târât-o afară dintr-o clădire. Apoi, a trântit-o la pământ.

Imaginile video au fost surprinse pe 10 ianuarie, în Baltimore. O anchetă se află în desfășurare în acest caz.

Polițiștii au spus că au fost nevoiți să folosească electroșocuri, în încercarea lor de a pătrunde în locuința bunicii, cu scopul de a o aresta pe nepoata ei, Cierra Floyd.

„Motivul pentru care v-am pus la pământ, doamnă, este acela că ați riscat atunci să primiți electroșocuri. Am vrut să vă feresc. Fără resentimente. Nu a fost nimic personal”, a spus polițistul care a trântit-o pe bunică la pământ, în acea misiune.

Poliștii au intervenit după ce o femeie a sunat la numărul de urgențe și a spus că un băiat era violent în acea zonă. Femeia a spus și că are un cuțit.

„Vrea rănească oameni. Îl voi tăia pe acest băiețel. Ar fi bine să vină cineva să îl ia de aici”, a spus femeia, nepoata bătrânei, la telefon.

Fiica bătrânei a spus că mama ei a suferit un șoc, pentru că nu a avut niciodată probleme cu legea, și că întregul incident a fost absurd și revoltător. Pensionara a avut nevoie de îngrijiri medicale după acest incident, scrie Antena1.

Te-ar putea interesa și: