Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON. România, în DELIR. Nimeni nu a PREVĂZUT acest FINAL. Lumea este în stare de ȘOC
EXATLON. România, în DELIR. Nimeni nu a PREVĂZUT acest FINAL. Lumea este în stare de ȘOC

EXATLON. România, în DELIR. Nimeni nu a PREVĂZUT acest FINAL. Lumea este în stare de ȘOC

Exatlon. Un concurent favorit din echipa Faimoșilor a fost nevoit să părăsească competiția duminică seară, după o luptă lungă și grea.

Faimoșii au pierdut meciul de eliminare în fața R[zboinicilor, cu scorul final de 10 la 3. Silviu Nicolae a avut cele mai mici procentaje săptămâna aceasta din echipa roșie, iar Cristina Nedelcu a fost din nou în postura de a-și nominaliza unul dintre colegi pentru a merge la duel.

Mirel Drăgan a fost cel ales, pe motiv că îi plăcea acel traseu.

În cele din urmă, Silviu Nicolae a fost eliminat din cadrul competiției. Parcursul sportivului în acest show a fost unul dificil, acesta nereușind să își învingă teama de apă, având numeroase atacuri de panică și accidentări. Atletul a povestit, în cadrul ceremoniei de la finalul meciului de protecție, motivul pentru care a venit la emisiune.

Acesta a trecut printr-un divorț în urma căruia a rămas în stradă, scrie DCNews.ro.

În urma eliminării, părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii îi luau apărarea, alții îi blamau activitatea sportivă din Republica Dominicană.