Evenimentul Zilei > EVZ Play > EvzPlay ContrapunctEvz. Userisme și puțoisme
VIDEO

EvzPlay ContrapunctEvz. Userisme și puțoisme

"Contrapunct Evz" cu Mirel Curea, Dan Andronic și Robert Turcescu O sinteză săptămânală comentată a celor mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate.
A început lumea să se prindă: useriştii sunt buni de gură, dar când îi pui la treabă se împiedică!
Voiculescu şi Clotilde sunt două personaje care ilustrează perfect această situaţie, mai ales că primăriţa useristă are acum şi o problemă mare cu voturile care au făcut-o şefa Sectorului 1 al Capitalei.
Mai rezistă liberalii la guvernare alături de astfel de personaje?
Află ce spune în direct Rareş Bogdan, de la 12.00, în arena Evz Play.
Dan Andronic, Mirel Curea şi Robert Turcescu sunt live pe YouTube Evz-Capital şi pe pagina de Facebook, într-o nouă ediţie ContrapunctEvz în care se analizează cu atenţie, cu umor şi cu luciditate cele mai importante evenimente ale zilei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.