Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. Întrebări esențiale cu Gen. (r) Silviu Predoiu. Cum vede criza Covid – 19 un expert în informații (II)
VIDEO

EVZ TV. Întrebări esențiale cu Gen. (r) Silviu Predoiu. Cum vede criza Covid – 19 un expert în informații (II)

În partea a doua a emisiunii „Întrebări esențiale, de la EVZ TV, realizată de jurnalistul Dan Marinescu, generalul în rezervă Silviu Predoiu vorbește despre pandemia care a lovit România și întreaga lume.

Emisiunea poate fi urmărită, începând cu ora 11.00, pe platforma evz.ro, pe facebook evz, dar și pe rptv.

Cum va arata lumea dupa criza COVID, cum se vor schimba raporturile de putere dintre tari si ce ar trebui sa faca Romania ca sa fie intr-o pozitie cat mai buna. Acestea sunt temele principale abordate in partea a doua a interviului pe care fostul sef SIE, Silviu Predoiu, i l-a acordat jurnalistului Dan Marinescu. Spre ce fel de lume ne indreptam, suntem in plin razboi hibrid, care sunt taberele, ce se intampla cu aliatii Romaniei, unde vor duce revoltele din SUA, va supravietui UE crizei COVID, de unde pleaca teoriile conspiratiei care circula la nivel mondial, a avut loc un razboi pentru echipamente medicale, cum s-a descurcat Romania, sunt doar cateva dintre subiectele discutate de Silviu Predoiu si Dan Marinescu la emisiunea „Intrebari esentiale” de la Evenimentul Zilei TV

Sunt convins că este o amenințare reală, am cunoscut persoane care au fost contaminate de virus și nu am niciun dubiu din acest punct de vedere. Și ca urmare găsesc absolut necesară respectarea măsurilor.

De fapt problema mea nu este cu existența sau nonexistența virusului, problema mea este cum e gestionată de către cei responsabili pentru soarta noastră. Aici sunt două planuri, cel al acțiunii și cel al comunicării. Sunt pe același nivel de importanță cele două paliere”, spune Silviu Predoiu.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: