Franț Țandără, un amărât răsărit din pulberea Bărăganului, a devenit, în vremea instalării la putere (în România) a regimului stalinist un om-unealtă al comuniștilor, un torționar feroce care, după ce și-a căsăpit părintele cu toporul, s-a supus orbește directivelor criminale ale plevei instalate la cârma țării.

Instruit de o femeie să bată cu creionul peste testicule până la moarte sau să rupă cu ciomagul spinările deținuților acoperite în prealabil cu săculeți de nisip, pentru a nu lăsa urme, Franț Țandără a devenit în doar câțiva ani unul dintre cei mai sângeroși criminali din istoria României.

N-a fost judecat niciodată!

Țandără a fost un ucigaș plătit – primea 5.000 de lei lunar pentru abominabilele crime -, un ucigaș care a strivit în menghina comunistă mai bine de o sută de destine și care, atenție!, n-a plătit niciodată pentru faptele sale. Și asta în ciuda faptului că, imediat după 1989, Franț Țandără s-a predat de bună voie autorităților.

Procesul lui, procesul comunismului românesc altfel spus n-a avut loc niciodată.

Oare de ce?

Următorul episod al acestei senzaționale fresce a regimului comunist în România relevă, la Evz TV, anturajul negru al elitei roșii. Adevărul trebuie dezvelit până la os: România a fost condusă decenii întregi de oameni care au păstrat în preajma lor interlopi, hoți, escroci. De la Gheorghe Gheorghiu-Dej până la Iliescu, niciun conducător comunist n-a făcut excepție!

Stați cu ochii pe Evz TV!