Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. După „Puterea Umbrei”, Dan Andronic pregătește o nouă carte-document cu dezvăluiri incendiare. Ce politician va fi personaj în carte
VIDEO

Evz.TV. După „Puterea Umbrei”, Dan Andronic pregătește o nouă carte-document cu dezvăluiri incendiare. Ce politician va fi personaj în carte

„Puterea umbrei. General brg. (r) Aurel I. Rogojan, față în față cu Dan Andronic”, cartea document care conține dezvaluiri de senzatie din lumea Securității și a S.R.I., dar și informatii în premieră despre Lovitura de stat din decembrie 1989, a fost lansată, ieri seară, și la Rm. Vâlcea.

Dan Andronic, autorul volumului „Puterea umbrei” și, totodată, patron al trustului Evenimentul Zilei și Capital, a vorbit deschis despre greutățile întâmpinate în scrierea cărții. „Mi-a luat ceva timp să-l conving pe domnul general Rogozan să accepte interviul. Este un om extrem de sceptic și foarte încăpățânat…”, a afirmat cunoscutul jurnalist, prezent la lansarea de carte de la Rm. Vâlcea.

În discursul său, referitor la modul în care a fost concepută cartea de memorialistică, patronul trustului Evenimentul Zilei și Capital a dezvăluit faptul că lucrează la o nouă carte de dezvăluiri incendiare, al cărei protagonist va fi, de data aceasta, fostul președinte Traian Băsescu. De ce spune că „Puterea umbrei” este un puzzle și ce l-a determinat să conceapă cartea de o asemenea manieră află din materialul video care însoțește acest reportaj.