EVZ.TV. „Dosare de presă”. Mircea Diaconu. Actorul si contemporanii

EVZ.TV. „Dosare de presă”. Mircea Diaconu. Actorul si contemporanii

Pe final de an 2020, o ediție specială a emisiunii „Dosare de presă”. Invitatul lui Mirel Curea este Mircea Diaconu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori ai României.

Mircea Diaconu e cunoscut de marea majoritate a românilor. I-adevărat că unii îl iubesc, iar alții, dimpotrivă, îl contestă, dar, cu siguranță e unul dintre cei mai buni actori din România.

Mircea Diaconu e de părere că poți împărți actorii, din toată lumea și din toate timpurile, în două categorii mari. Unii care-și trag personajul la ei și unii care se duc la personaj. Invitatul acestei ediții a emisiunii „Dosare de presă” face parte din a doua categorie. Toate personajele sale sunt reale, autentice, aduse la viață de actorul Mircea Diaconu, dar fără a le împrumuta caracteristici ale omului Mircea Diaconu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și implicarea sa în politică, tot în această cheie poate fi privită. Mircea Diaconu a acceptat să joace rolul implicării în treburile cetății. Cu toate responsabilitățile, avantajele și dezavantajele care decurg din această implicare.

Mircea Diaconu a făcut un rol magistral în „Actorul și sălbaticii”. Rămâne de văzut, în timp, cum s-a descurcat în „Actorul și contemporanii”.