Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz Prime Time. Senatorul Daniel Zamfir, despre Florin Cîțu: „A scăpat porumbelul. Cineva îi servește lista cu împrumuturi, iar el execută”
VIDEO

Evz Prime Time. Senatorul Daniel Zamfir, despre Florin Cîțu: „A scăpat porumbelul. Cineva îi servește lista cu împrumuturi, iar el execută”

Disputa aprinsă dintre senatorul Daniel Zamfir și ministrul de Finanțe Florin Cîțu și-a consumat aseară, în emisiunea Evz Prime Time, moderată de Laurențiu Bortin, un nou episod. Refuzul ministrului de a se prezenta în fața Senatului pentru a justifica împrumuturile contractate de România de la instalarea sa în funcție l-a scos din sărite pe senatorul Zamfir.

„Ne-a comunicat printr-o scrisoare adrsată Senatului că politica de creditare nu o face ministerul pe care-l conduce, ci băncile. A scăpat porumbelul. Cineva îi servește lista cu împrumuturi, iar el execută”, a tunat și fulgerat senatorul Daniel Zamfir în replică la recentele postări ale ministrului Cîțu care-l acuză de „analfabetism economic”.