Evenimentul Zilei > Politica > EVZ, premiat de Marea Lojă Națională
EVZ, premiat de Marea Lojă Națională

EVZ, premiat de Marea Lojă Națională

135 de ani de la fondarea Marii Loji Naționale din România au fost marcaţi printr-o festivitate organizată, ieri, la Palatul Parlamentului.

 La eveniment au participat vicepremierul Gabriel Oprea, şeful Cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, fostul preşedinte Emil Constantinescu, dar şi alte personalităţi marcante. Cu această ocazie, zeci de personalităţi au primit câte o medalie „Credinţă şi Virtute” în semn de mulţumire pentru „cei care au contribuit pentru binele poporului român”. Printre cei premiați a fost și președintele Klaus Iohannis dar și trei jurnaliști: directorul general al EVZ, Dan Adronic, Horia Alexandrescu și Stelian Tănase. Șeful statului a transmis şi un mesaj: „Apreciez deschiderea pe care o aveți față de societatea civilă şi pentru eforturile pe care le faceţi pentru sistemul educaţional şi cel de sănătate”.

De asemenea, au fost premiaţi şi foştii preşedinţi, premierul Victor Ponta, Laura Codruţa Kovesi, Eduard Hellvig, Florian Coldea, Silviu Predoiu sau George Maior.