„O postare de mai mare râsul. Să fii comisar european pe Transporturi și să nu ai tabloul complet ai situației, înseamnă că ești în afara oricărui joc politic”, a declarat Turcescu referitor la mesajul postat pe Twitter de soția lui Crin Antonescu.

Un alt aspect relevant, în cazul jurnalistului Roman Protasievici vizat de actul de piraterie aeriană al președintelui Belarusului, este și lipsa de reacție a UE, a punctat moderatorul emisiunii. „Când vine vorba de Putin sau de Lukașenko, Uniunea Europeană are un tremurici. În cazul Protasievici, multe vorbe goale”. Jurnalistul Dan Andronic a remarcat însă că UE a dat imediat un comunicat oficial, ca și NATO, precum și autoritățile române prin MAE. „Au așteptat informările serviciilor de informații”, a punctat Mirel Curea.

Adina Vălean a fost aspru criticată din cauza unei postări în care a salutat plecarea către Vilnius a avionului deturnat la Minsk de autoritățile din Belarus. ”Cursa Ryanair tocmai a decolat din Minsk spre Vilnius. O veste bună pentru toată lumea, mai ales pentru familiile și prietenii pasagerilor de la bord”, a scris comisarul pe Twitter. Inadecvarea mesajului demnitarului român a fost remarcată inclusiv de unii lideri politici europeni.