Evenimentul Zilei > Actualitate > EVZ EXCLUSIV. Halep, avertizată: „Nu se va termina cu ușurință”
EVZ EXCLUSIV. Halep, avertizată: „Nu se va termina cu ușurință”

EVZ EXCLUSIV. Halep, avertizată: „Nu se va termina cu ușurință”

Psihiatrul Gabriel Diaconu o sfătuiește pe cea mai bună tenismenă din România să se protejeze de psihopatul care o hărțuiește și să depună plângere la poliția daneză

Simona Halep este implicată, fără voia ei, într-un scandal de hărțuire. Tenismena „tricoloră” a devenit, în ultimele luni, ținta obsesiilor lui Jesper Andreassen (foto), un danez în vârstă de 46 de ani, divorțat, și care spune despre el că este pușcaș marin.

Nordicul a postat de la începutul anului peste 2.000 de mesaje pe contul lui de Twitter, toate adresate Simonei. Practic, individul poartă un dialog imaginar cu sportiva din Constanța, pe care o amenință cu moartea.


FOTO: Psihiatrul Gabriel Diaconu „Ești o târfă fără inimă”

„Simona, te-ai pus cu puşcaşul marin nepotrivit. Eu. Lipsită de loialitate. Insultătoare. Nu vei scăpa niciodată de mine. Te voi distruge 100%”, și „Simona Halep – TU eşti o târfă fără inimă. Te distrug. Încearcă Iadul meu, vei muri”. Așa sună două dintre mesajele celui care prezintă toate simptomele unui psihopat sexual. Deocamdată, autoritățile daneze nu au luat nicio măsură împotriva lui Jesper, pentru că Halep nu a formulat o plângere. Contactat de EVZ, psihiatrul Gabriel Diaconu avertizează că această problemă poate lua amploare.


FOTO: Jesper Andreassen „Individul este un psihopat sexual. Problema este că în asemenea cazuri nu știi când se poate face transferul de la amenințări virtuale la fapte concrete. Poate reprezenta un pericol pentru integritatea celui luat în vizor. Nu se va termina cu ușurință. Halep ar trebui să depună o plângere. Aceste tulburări psihice au ca bază probleme din copilărie: frustrări sau experiențe traumatizante. Individul își formează o fixație pregenitală erotică”, ne-a spus Diaconu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: