Evenimentul Zilei > Politica > „Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Dan Andronic și Mircea Marian
„Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Dan Andronic și Mircea Marian

„Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Dan Andronic și Mircea Marian

Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei” îi are ca invitați pe Dan Andronic, director general EVZ, Mălin Bot, coordonator evz.ro, și Mircea Marian, senior editor EVZ.

În cadrul emisiunii, jurnaliștii ziarului nostru vor comenta decizia CNA de a soma postul B1TV pentru emisiunea „Evenimentul zilei” din 1 mai, în care a fost invitat președintele Traian Băsescu.

Puteți adresa întrebări direct pe evz.ro, în secțiunea comentarii a articolului care va prezenta discuțiile din emisiune, pe adresa de e-mail [email protected] și la telefonul 021.202.2000.

Dan Andronic "Putem lua legătura cu Traian Băsescu să-l întrebăm dacă Victor Ponta a mâncat mazăre pe litoral.? CNA-ul suge-suge-sugerează. Mă scuzaţi, m-am bâlbâit"

Narcisa Iorga, membru CNA , a făcut declaraţii în emisiune despre somaţia dată de CNA postului B1 TV. "Nu au spus despre ce dovezi este vorba, nu am fost de acord cu decizia lor, motiv pentru care nu am votat somaţia B1tv. Nu se poate cere o dovadă pentru o opinie, domnul Traian Băsescu şi-a exprimat opinia în emisiunea din 1 Mai.

Aici este o disuţie despre dublul standard. În acest moment vorbesc în numele personal. CNA aplică un dublu standard. Unele posturi au voie să spună ceva, altele nu. Vă dau şi exemple: anul acesta au fost câteva situaţii în care dumneavoastră (n.r Dan Andronic) aţi fost subiect principal, în 6 decembrie, împreună cu Andreea Pora, într-o emisiune în care aţi fost linşaţi politic de către Antena 3. În acea zi, Antena 3 a fost sancţionată cu 50 de mii de lei pentru trei ore de injurii, iar B1 TV cu 70 de mii de lei. Esenţa aici era, fraza vulgară"

"De când s-a transformat CNA- ul într-o instituţie de cenzură? E cineva care le comandă la nivel politic? Pentru mine a fost o experienţă traumatizantă", a întrebat  Dan Andronic

"Nu cred că a fost corect. Dar în ultimul an a exagerat. Vă dau un exemplu la domnul Turcescu, care dă un pic din mâini. Nu pot să spun că . Există în formula CNA şase foşti jurnalişti. Nu ştiu cum pot aceşti oameni să uite de unde au plecat şi să facă aceste judecăţi strâmbe. În 2008 , când am intrat în CNA, au fost foşti oameni politici şi nu aveau acest comportament", a comentat Narcisa Iorga.

"Toate posturile ar trebui echilibrate. Eu aşa consider" – Narcisa Iorga

"Mi se pare uşor deplasat să îl întrebi pe preşedintele României dacă are dovezi. Sau pe premierul României. E clar că au dovezi, că doar nu vorbesc doar aşa", Dan Andronic.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: