Evenimentul Zilei > Actualitate > Evenimente incredibile în Caracal. Cum fac interlopii legea
Evenimente incredibile în Caracal. Cum fac interlopii legea

Evenimente incredibile în Caracal. Cum fac interlopii legea

Remus Rădoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat în momentul dispariției Alexandrei Măceșanu, rupe tăcerea.

Bărbatul explică de ce în presă a fost numit interlop și ce legăturile are cu grupările infracționale, altele decât cele vehiculate.

Omul de afaceri susține că nu a fost suspectat nici măcar odată de relații cu interlopii. Mai mult, are, periodic, relații cu Serviciul Român de Informații.

”Nu am fost niciodată nici măcar suspectat de a face parte din vreo grupare infracţională, nu am cazier. Niciun angajat de la firmele noastre nu poate avea cazier. Nu poţi obţine atestatul de pază dacă ai o pată în cazier.

Noi facem raportări periodice cu privire la activitatea noastră. Noi periodic luăm un aviz de la SRI pentru a continua activitatea. Mai mult, eu am fost cel care m-am poziţionat la polul opus faţă de aceste grupări şi am dus o luptă acerbă cu ele, fiind atacat pe stradă.

Poliţia a venit, a stat 30 de minute, în timp ce aceştia aruncau cu pietre şi atacau cu săbii. Ba, mai mult, cu o maşină au vrut să îmi suprime viaţa. S-a finalizat dosarul cu şase arestări. Au fost arestați pe o perioadă de trei ani cei care m-au atacat. Ulterior, în presă a fost dat că a fost o luptă între două grupări.

Nu s-a spus că a fost vorba de o firmă de pază. Nici Poliţia nu a dezminţit să spună că firma de pază din cauză că lucra cu serviciile şi cu dumnealor era atât de blamată şi contestată”, a explicat Remus Rădoi în emisiunea ”Subiectiv”, de la Antena 3.