Evelina Virlan, concurentă din Republica Moldova este extrem de frumoasă şi i-a cucerit pe antrenori. Tânăra ce a interpretat "Stay" pe scena emisiunii de la ProTV i-a fermecat nu doar pe băieţi, ci şi pe Loredana. "Esti o printesa, esti foarte frumoasa", a spus cântăreaţa. Primul care a văzut-o pe Evelina Vîrlan a fost însă cel care avea să-i devină şi antrenor, Tudor Chirilă. De cum şi-a întors scaunul, acesta a rămas fermecat.

Pentru Evelina Vîrlan s-a dat o adevărată luptă, care a dus la ample discuţii despre…. Rahan şi Tarzan. În această ipostază a fost văzut Smiley, care, pentru că şi-a lăsat părul lung s-a ales cu porecla, Rahan, pusă de colegului său, Tudor Chirilă. Smiley s-a uitat lung la frumoasa de peste Prut şi a comentat, roşu la faţă, rochia albă a tinerei.

Evelina Vîrlan este un fotomodel cunoscut atât în Republica Moldova, cât şi în străinătate. Ea a avut mai multe contracte în Europa, dar nu a renunţat la cea mai mare pasiune a ei, muzica. Fata cântă de la vârsta de 10 ani. "Heeeyyy!!! Sunt in echipa Tudor!!! Sunt super fericita!!!", a scris Evelina Vîrlan pe Facebook, după emisiune. Un alt gest emoţionant al ei este acela că s-a bucurat şi i-a promovat pe pagina ei de socializare pe toţi concurenţii veniţi la Vocea României, din Republica Moldova. "Dumnezeu ti- a dat frumusete,o voce superba,nu am cuvinte…pot sa iti zic succes:) te cunosc de la evenimente 🙂 ai toate calitatile,om cu suflet bun", i-au scris prietenii virtuali.

Vocea Romaniei – sezonul 6: Evelina Virlan – Stay pe vocearomaniei.protv.ro