EUROPAfest - 30 de ani de muzică bună jmEvents a dat startul pregătirilor pentru ediția aniversară 7 – 15 iulie 2023

EUROPAfest - 30 de ani de muzică bună jmEvents a dat startul pregătirilor pentru ediția aniversară 7 – 15 iulie 2023

În 2023 Festivalul Internațional de Muzică EUROPAfest sărbătorește 30 de ani de existență. 30 de ani în care jmEvents a oferit publicului larg un eveniment care se remarcă prin muzică live, profesionalism și eleganță. Sub sloganul "It's all about live quality music!" festivalul ofera anual evenimente din patru genuri muzicale jazz, blues, pop și muzică clasică.

Directorul festivalului, dl. Luigi Gageos declara: ”Am creat EUROPAfest cu pasiune și încredere că putem reuși. Încă de acum 30 de ani ne-am dorit să facem diferența, să oferim un eveniment cu muzică live, cu artiști profesioniști, de pe cât mai multe dintre scenele lumii. Alături de o echipă minunată am realizat o călătorie fantastică, marcată de emoție, de succes, de aprecierea și aplauzele publicului, care la rândul lui s-a transformat alături de noi. Nu a fost ușor, mai ales într-o societate impredictibilă ca cea din România, dar am continuat și am rămas fideli dorinței de a realiza performanță, de a prezenta evenimente calitative. La 30 de ani de la debutul festivalului, pot spune că muzica a fost și rămâne credința mea. La mulți ani, EUROPAfest !” .

Pentru ediția aniversară de 30 de ani festivalul a pregătit fanilor multe surprize – 9 zile de armonie, bucurie și emoție cu artiști și muzică de calitate din toată lumea, fiind așteptați peste 300 de invitați din peste 40 de țări. 

Festivalul va da startul maratonului de evenimente marca EUROPAfest pe data de 7 iulie cu Opening Gala Concert și se va încheia pe data de 15 iulie cu Gala EUROPAfest, în care  evoluează cei mai buni artiști. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Agenda EUROPAfest mai include o serie de evenimente atractive, în care muzica live e singura care contează. Fideli muzicii adevărate, organizatorii pun accentul pe calitate și mai puțin pe comercial, lăsând ca sunetele de saxofon, pian, flaut, contrabas, chitară și prezența artiștilor să fie cele care captivează audiența. Fiecare concert e o lecție de viață, o trăire cu momente de magie și atmosferă specială, pe care le iei cu tine dincolo de sala de concerte.

Oferta e bogată, seri de concerte care se îmbină într-un mod armonios cu jam sessions, caffe festival, concursuri, workshop-uri și master-classes. 

Din anul 2005 EUROPAfest se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta și al Alteței Sale Regale Principele Radu, iar din 2015 este festival EFFE – Europe’s Finest Festivals.