Evenimentul Zilei > Politica > Eugen Tomac: PSD loveşte din plin în inima democraţiei; şterge cu buretele tot ceea ce înseamnă hoţie în această ţară
Eugen Tomac: PSD loveşte din plin în inima democraţiei; şterge cu buretele tot ceea ce înseamnă hoţie în această ţară

Eugen Tomac: PSD loveşte din plin în inima democraţiei; şterge cu buretele tot ceea ce înseamnă hoţie în această ţară

Deputatul PMP Eugen Tomac a scris, pe Facebook, că PSD „loveşte din plin în inima democraţiei româneşti ştergând cu buretele tot ceea ce înseamnă hoţie în această ţară”, în urma deciziei Guvernului de a adopta proiectul de lege privid graţierea şi ordonanţa de urgenţă care vizează modificarea Codurilor penale.

PSD face ce ştie mai bine, loveşte din plin în inima democraţiei româneşti ştergând cu buretele tot ceea ce înseamnă hoţie în această ţară! Rămânem pe baricade şi luptăm pentru o Românie fără ticăloşi şi politruci ahtiaţi după banii publici”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Guvernul a adoptat, marţi seară, proiectul de lege privind graţierea unor pedepse, a anunţat, la finalul şedinţei Cabinetului, ministrul Justiţiei, Florin Iordache. În acelaşi timp, Guvernul a adoptat prin Ordonanţă de Urgenţă, modificarea codurilor penale.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.