Evenimentul Zilei > Social > Eugen Nicolăescu a ajuns la Urgențe cu lipotimie. Brădișteanu: „Politicienii sunt sperioși. Va fi externat astăzi”
Eugen Nicolăescu a ajuns la Urgențe cu lipotimie. Brădișteanu: „Politicienii sunt sperioși. Va fi externat astăzi”

Eugen Nicolăescu a ajuns la Urgențe cu lipotimie. Brădișteanu: „Politicienii sunt sperioși. Va fi externat astăzi”

Fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, s-a simțit rău miercuri seară și a fost luat de acasă de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca, unde rămas peste noapte.

Deputatul PNL a leșinat acasă și a solicitat o ambulanță. El a fost adus la Floreasca, unde a fost internat la secția de cardiologie și i s-a făcut un RMN. Analizele nu au depistat nicio tulburare, însă medicii au decis să-l țină sub observație pentru a elimina orice risc.
UPDATE 12:30: Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului „Floreasca”, Bogdan Oprița, fostul ministru al Sănătăţii va fi externat, cel mai probabil în cursul zilei de mâine. "În acest moment se mai fac nişte investigaţii interdisciplinare, care se vor finaliza mânie. Până acum nu au fost  găsite elemente îngrijorătoare şi dacă lucrurile nu se schimbă până mâie, cel mai probabil va fi externat", ne-a declarat Oprița.
Eugen Nicolăescu este stabil în acest moment.
„A fost adus cu lipotimie, i s-au făcut investigații, printre care un RMN. În cazul în care un om își pierde cunoștința te gândești să nu fie ceva în cutia craniană. Însă, în cazul lui Eugen Nicolăescu, investigațiile nu au depistat nimic patologic, este în parametri normali și cred că astăzi va fi externat. Politicienii sunt și mai sperioși și mai bine verifici”, a declarat pentru EVZ Șerban Brădișteanu, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiotoracică a Spitalului Floreasca.
Medicul prcizează că politicianul nu se știa cu probleme cu inima sau alte suferințe cronice.   
Potrivit B1 TV, alături de fostul ministru al Sănătăţii s-a aflat și soţia sa, dar şi subsecretarul de stat în minister, Raed Arafat.
Înainte de acest moment, liberalul avusese o altercație verbală cu deputatul PDL Alin Popoviciu, la postul RTV, pe tema indemnizației primite de parlamentarii opoziției pe perioada grevei.