Evenimentul Zilei > Sport > „Eu, Viorel Moldovan, idiotul, am băgat 50.000 de euro la Rapid”
„Eu, Viorel Moldovan, idiotul, am băgat 50.000 de euro la Rapid”

„Eu, Viorel Moldovan, idiotul, am băgat 50.000 de euro la Rapid”

Viorel Moldovan, antrenorul echipei Rapid, l-a criticat pe Nicolae Cristescu, după ce patronul s-a plâns că a băgat mulți bani în formația „alb-vișinie”.

După ce Nicolae Cristescu s-a plâns că a investit la Rapid mai mult decât planificase, antrenorul Viorel Moldovan i-a dat o replică tăioasă acționarului. Fostul internațional a afirmat că asta este obligația patronului, să investească.

„Şi eu sunt curios dacă e aşa. Până la urmă ei au fost doar nişte creditori, că la noi în România aşa se procedează. Nimeni nu bagă bani. Ba da, eu. Viorel Moldovan idiotul! Cred că am băgat vreo 50.000 de euro până acum. Dar nu asta e problema. Dacă eşti patronul Rapidului trebuie să bagi bani, trebuie să-ţi asumi. Eu cred că am investit mai mult decât ei”, a spus Moldovan la Dolce Sport. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.