Jeremy Meeks, un barbat în vârstă de 30 de ani, tatuat şi cu ochii albaştri, a fost arestat miercuri de poliţia din Stockton, un oraş aflat la mica distanţă de San Francisco, alături de alţi trei complici, pentru o serie de jafuri armate.

De cazier

A doua zi dupa arestare, fotografia de cazier a lui Jeremy Meeks a adunat peste 13.000 de "Like"-uri şi a fost distribuită de peste 350 de ori pe reţeaua de socializare Facebook. „Iar femeile sunt turbate după el”, comentează presa tabloidă americană.
Zeci de femei îl laudă pentru înfăţişarea sa, iar întreaga poveste a devenit virală pe internet. "Eşti foarte sexi! Ai putea fi model de lenjerie intimă pentru Calvin Klein", scrie una dintre comentatoare, o altă tânără spune "Nu m-aş supăra dacă m-ai lua ostatică", altă femeie comentează „Îmi vine să te mănânc”, alta spune „Puteţi să mă legaţi cu cătuşe alături de el?", "Ar trebui sa apară pe un panou publicitar, nu într-o fotografie de cazier", comentează o altă „admiratoare”, şi tot aşa. Complicii lui Jeremy Meeks, ale caror fotografii de cazier apar si ele pe pagina de Facebook a comisariatului de poliţie citat, au adunat împreună doar 100 de "Like"-uri.

În numele găştii

Toate ca toate, dar „isteria a depăşit limitele”, iar "femeile sunt turbate", după cum a comentat presa americană. Poza lui Jeremy le-a făcut pe femeile din America să creeze grupuri de susţinere pe Facebook şi să abordeze reprezentanţii America's Next Model pe Twitter şi să îi roage să-l invite pe Jeremy  în sezonul viitor al reality show-ului!  Şi colac peste pupăză, Jeremy face furori şi în rândul bărbaţilor!
Aceasta în condiţiile în care Meeks este un infractor periculos, care nu are la activ doar jafuri armate şi posesie ilegală de arme. Presupuse crime în numele găştii din care a făcut parte (şi al cărei semn în formă de lacrimă îl are „încrustat” şi care semnifică faptul că trebuie să ucidă), opunere la arestare, falsă identitate (a „preluat” identitatea fratelui său), furturi nenumărate timp de mai mulţi ani, acestea sunt numai câteva dintre faptele care „se ascund” în spatele înfăţişării care a câştigat simpatia „publicului”.

O parte

În aprilie 2005, Meeks a fost acuzat de furt de identitate de gradul al doilea şi opunere la arestare în Spokane. Ca un fapt inedit, în 2007 a fost acuzat de conducere neglijentă şi conducere fără permis. A fost amendat cu doar 252 dolari.
Înregistrările din luna aprilie a acestui an arată că el a fost arestat, pe lângă toate celelalte fapte, şi pentru posesie de droguri, şi pentru agresarea unui ofiţer în în San Joaquin County.
Cauţiunea sa a fost stabilită la 1 milion de dolari şi va apărea în instanţă din nou pe 27 iunie.

Iată mai jos, o parte a listei „în original” a mesajelor fierbinţi  destinate lui Meeks de către femei:
Lady nr. 1:  "I'm in love with a criminal"
Lady nr. 2: "Can we be handcuffed together?"
Lady nr. 3: "He can kidnap me any day"
Lady nr. 4: “They can lock me up with him and throw away the key!!!! Lol…”
Lady nr. 5: “He is one fine daddy! Dem eyes are mm mm gorgeous!”
Lady nr. 6: “He can rob my house anytime. Come rob me, Jeremy!"
Lady nr. 7: “If there’s no room in the jail, you can drop him here under my house arrest! I’ll take watch for you!”
Lady nr. 8: "Why is he breaking the law when he should be making millions modelling?"
Lady nr. 9: "What is he guilty of?! First Degree Sexiness?!"

Lady nr. 10: "He'll probably be on next years prison calendar…Mr….EVERY MONTH!"

Lady nr. 11: "He needs to be a model. I would buy whatever he's selling!"

Lady nr. 12: "He can kidnap me anyday… Hold me against my will, lol. Where can I pay his bail?"