Este posibil? Cine apare de DOUĂ ori în CINA CEA DE TAINĂ / VIDEO

Este posibil? Cine apare de DOUĂ ori în CINA CEA DE TAINĂ / VIDEO

Un istoric de artă, Ross King, autorul best-seller-ului "Domul Brunelleschi", are o părere personal şi considerată controversată despre faimosul tablou Cina cea de Taină.

Ross crede că a descoperit dovezi privind faptul că autoportretul lui Leonardo Da Vinci apare de două ori  în faimoasa sa pictură murală. Din spate “Feţele a doi apostoli ai lui Iisus, Toma şi Iacob, sunt de fapt autoportrete ale lui Da Vinci!”, afirmă King. Istoricul continuă să facă referiri la un poem scris în anul 1490 de către prietenul lui Da Vinci, Gasparo Visconti, în timp ce Leonardo a pictat Cina cea de Taină. În acesta, Visconti se arată amuzat de faptul că un artist anonim şi-a pictat chipul în lucrările sale. Istoricul de artă nu este singurul care are asemenea păreri, mulţi considerând că “Leonardo Da Vinci este artistul din spatele celor mai importante şi celebre tablouri care înfăţişează autoportrete din istorie”. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Crin Antonescu - soldatul credincios al PSD
  • Campania de linșaj a Antenelor a reînceput. Ținta: presa liberă
  • „Șmechera cu Porsche” parca în față la Rutieră. Nevastă de interlop, spaima polițiștilor din Neamț

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Cele mai frumoase MODELE din Brazilia, alese să reprezinte lunile anului în calendarul Cupei Mondiale 2014 | GALERIE FOTO
  • Motivul? Ce spune despre TINE aspectul nesănătos al FEŢEI
  • Una dintre cele mai frumoase FEMEI din lume ŞOCHEAZĂ. Nu este ceea ce PARE / VIDEO

<iframe src="//www.youtube.com/embed/t9vK5eHxjjM" frameborder="0" height="418" width="620"></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News