Evenimentul Zilei > International > Ce a declarat miliardarul acuzat de pedofilie înainte de a se sinucide
Ce a declarat miliardarul acuzat de pedofilie înainte de a se sinucide

Ce a declarat miliardarul acuzat de pedofilie înainte de a se sinucide

Jeffrey Epstein a declarat înainte de a se sinucide că acei „copiii pe care i-a violat și agresat nu arătau a minori și, a afirmat că  „el a fost o victimă”. Toate aceste mărturisiri le-a făcut într-un interviu pentru Fox Business Network.
Jeffrey Epstein, 66 de ani, nu a arătat nicio remușcare pentru abuzurile pe care le-a comis în interviurile date înainte de moartea sa. În discuţiile cu jurnalistul Charlie Gasparino, pedofilul Epstein i-a spus:  „Vreau doar să știi că nu sunt un pedofil”.
Circumstanțele curioase din jurul sinuciderii lui Jeffrey Epstein încep să pară și mai confuze, deoarece pedofilul în serie nu a simțit nici o remușcare pentru acțiunile sale cu doar câteva luni înainte de presupusa sa sinucidere.  Într-o serie de interviuri cu Charlie Gasparino de la Fox Business Network , Epstein nu a arătat niciun regret deşi s-a constatat că a agresat sexual cel puțin 40 de fete minore din sudul Floridei.
Înainte de a se sinucide miliardarul Jeffrey Epstein a declarat: „Nu sunt un pedofil” 
„Poate că singurul lucru mai rău care se poate spune despre mine este că sunt un speculant de fonduri” a spus acesta jurnalistului.  „Ar trebui să subliniez că Epstein, pe baza conversațiilor noastre, nu părea să creadă că ar fi comis aceste abuzuri, a mai declarat Gasparino şi continuă: „În acea perioadă din martie aproape fiecare bancă importantă a încetat să mai facă afaceri cu el pe fondul dezvăluirilor din presă. Prietenii l-au abandonat sau au minimizat relația lor.  Lucrurile s-au deteriorat, majoritatea relațiilor sale profesionale fiind deja încheiate înainte de arestarea lui”.
În tot acest timp, Epstein a pozat în victimă, de să se sinucidă?
„Este greu de crezut că nu cu mult timp în urmă oamenii credeau că sunt un tip bun. Și acum le este rușine să spună că m-au cunoscut ”, a menționat în interviu.
În vârstă de 66 de ani a fost arestat pe 6 iulie și nu a pledat vinovat pentru acuzațiile federale de trafic de sex care implică zeci de fete minore, în vârstă de 14 ani.   Epstein era deja un infractor sexual înregistrat după ce a declarat că este vinovat, în 2008, pentru acuzațiile din Florida că ar fi plătit o adolescentă pentru sex.  Înainte de această condamnare, pedofilul i-a enumerat pe cei bogați și puternici, inclusiv pe președintele american Donald Trump și fostul președinte Bill Clinton, printre asociații săi, titrează dailymail
Epstein aștepta procesul  pentru acuzațiile de trafic de sex când a fost găsit mort sâmbătă seara, după ce se pare că s-a spânzurat cu un cearceaf în celula sa din Centrul Corecțional Metropolitan din Manhattan. De aici şi speculaţiile că nu s-ar fi sinucis deoarece nu şi-a recunoscut faptele, s-a apărat constant fără să dea semne că a cedat sau că renunţă să mai lupte în instanţă. Iar multe voci afirmă că politicieni de frunte, oameni de afaceri celebri, foşti preşedinţi de state, reprezentanţi din Camera Lorzilor- Regatul Unit, artişti din Paris, din lumea modei… s-ar bucura în aceste momente de faptul că miliardarul s-a „sinucis”.