Evenimentul Zilei > Justitie > Este gata o nouă expertiză cu privire la accidentul fostului ministru Daniel Chițoiu 
Este gata o nouă expertiză cu privire la accidentul fostului ministru Daniel Chițoiu 

Este gata o nouă expertiză cu privire la accidentul fostului ministru Daniel Chițoiu 

Nou raport privind accidentul provocat de fostul ministru Chițoiu este gata şi va fi ataşat la dosar.

Un nou raport care poate fi devastator pentru fostul ministru al economiei Daniel Chițoiu după accidentul în care a fost implicat la sfârșitul anului trecut este gata. În urma accidentului au fost  doi morți şi o femeie grav rănită.  Potrivit unor surse, sunt gata rezultatele unei noi expertize și este posibil ca foarte curând fostul demnitar să fie trimis în judecată.

Ce arată această nouă expertiză

Potrivit reporterului de la Antena 3: „Este vorba despre ultima expertiză aşteptată la dosar de către anchetatori şi este legată de starea celei de-a treia victime, practic este vorba despre singurul supravieţuitor din maşina lovită de către fostul ministru.

Femeia a stat în spital încă din decembrie, din a doua zi de Crăciun când a avut loc accidentul. Aceasta a avut mai multe intervenţii chirurgicale, iar în acest moment este internată într-o unitate medicală deoarece a suferit răni grave şi practic nu se maai putea îngriji de una singură.

Sursele Antenei 3 spun că ar fi vorba de peste 200 de zile de îngrijiri medicale din ceea ce au concluzionat legiştii care s-au ocupat de acestă expertiză şi care au adunat datele de la medicii care au avut-o în grijă până în acest moment pe victimă.

Urmează ca acestă expertiză să fie comunicată şi părţilor, familiei victimei, dar şi fostului ministru. Apărătorii acestuia nu au primit nimic până la această oră. După ce vor primi documentul cu decizia, pot veni cu obiecţiuni… fiecare dintre cele două părţi poate face acest lucru, iar procurorii se vor pronunţa pe aceste obiecţiuni şi abia la final se va putea vorbi de un rechizitoriu care apoi va fi timis în judecată”, a transmis reporterul în jurnalul de la Antena 3.

Reamintim că fostul ministru Daniel Chițoiu, în 9 ianuarie, a fost pus oficial sub învinuire pentru ucidere din culpă în dosarul accidentului în urma căruia două persoane au murit și două au fost rănite.

Dosarul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, în urma căruia două persoane au murit și două au fost rănite, a fost preluat de Parchetul Tribunalului Argeş, după ce iniţial, cauza penală a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.