Evenimentul Zilei > Actualitate > Este celebră şi bogată, dar viaţa ei nu este aşa cum pare. „Mama pământului”-supermodelul care trăieşte în junglă
Este celebră şi bogată, dar viaţa ei nu este aşa cum pare. „Mama pământului”-supermodelul care trăieşte în junglă

Este celebră şi bogată, dar viaţa ei nu este aşa cum pare. „Mama pământului”-supermodelul care trăieşte în junglă

Mulţi o numesc "Femeia Perfectă", revista Vogue a numit-o altfel, deoarece a aflat că viaţa supermodelului brazilian Gisele Bündchen (pe numele complet Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen) este departe de a fi plină de fiţe. După ce a devenit model din întâmplare şi a cucerit lumea, acum, la vârsta de 32 de ani, are un corp perfect şi pozează sexy.

„Nu are nicio imprefecţiune, iar costumul de baie îi vine de minune", spun francezii, care s-au îndrăgostit iremediabil de ea. Este vorba despre Gisele Bundchen, cu care Vogue a avut grijă să facă un pictorial de excepţie. Supermodelul brazilian a purtat ţinute de plaja stilizate de editorul-şef Vogue Paris, Emmanuelle Alt, semnate de designeri precum Versace, Michael Kors, Chanel, Isabel Marant şi mulţi alţii. „După această apariţie, tabloidele au început să comenteze cât de celebră şi de bogată sunt. Aşa este, dar adevărul adevărat este altul", a mărturisit Gisele într-un interviu.

Nimeni nu s-ar aştepta

Este cel mai bogat supermodel, dar trăieşte într-o casa mică din Boston. De câte ori se poate, inclusiv de Crăciun, se mută în casa ei…din jungla. Vogue a numit-o "Mama pământului" după ce surprins-o chiar la ea acasă, într-o zi normală, în ipostaze la care nimeni nu s-ar aştepta.
Evenimente de fashion, haine scumpe, locaţii luxoase? În realitate Gisele se bucură de lucrurile simple, fără hainele de designer, bijuteriile scumpe şi strălucirea din jurul ei. Nu are o armată de asistenţi, ci doar pe mama şi pe sora ei geamănă, care o ajută cu copilul, Benjamin. „M-am retras în locuinţa modestă din Boston, unde mă pot bucura de normalitate şi de familie", spune Gisele. În ultimii şi-a petrecut mult timp nu în staţiuni de lux, ci în inima junglei, alături de Tom Brady, soţul ei.
Primul lucru
Acum Gisele este ambasadorul Naţiunilor Unite pentru mediul înconjurător şi luptă pentru natură şi pentru cei din jurul ei. Invidiată pentru corpul ei perfect după o naştere, Gisele a explicat care este secretul ei: "Cred că foarte multe femei rămân însărcinate şi decid că pot să îşi transforme corpul într-un coş de gunoi. Eu am avut grijă ce mâncam şi m-am îngrăşat foarte puţin", a spus ea. "Primul lucru pe care trebuie să-l faci dimineaţa este să fii recunoscător că exişti, că trăieşti şi că eşti sănătos. Al doilea lucru: oferă!".
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vn7F6Db_j78" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: