Eroul din Regina şi-a deschis restaurant, unde poţi servi şi o piesă de teatru
- Anca Simionescu
- 30 august 2012, 17:18
Bogdan Albulescu şi soţia sa Alina Grigore, actori cunoscuţi mai ales din producţiile Media Pro Pictures, s-au apucat de afaceri. Pe lângă mâncarea din restaurant, săptămânal, la InLight Theater Pub se vor ţine piese de teatru, spectacole de karaoke şi stand up comedy.
În Centrul vechi al Capitalei, alături de prietenii, Bogdan Albulescu şi soţia sa Alina Grigore au deschis "Inlight Tehater Pub", un concept nou de restaurant unde vor îmbina mâncarea bună cu teatrul. Săptămânal, pe scena de la "InLight Theater Pub" vor evolua actori în piese de teatru, vor avea loc spectacole de karaoke, dar şi stand up comedy.
"Experienţa mea şi a Alinei în materie de afaceri se reducea la ceea ce am acumulat atunci când am deschis "Centrul de Creaţie InLight", aşa că am cerut ajutorul şi am devenit parteneri cu Loredana şi Lucian. Ei mai avuseseră un restaurant în Spania, ne povestiseră despre el şi voiau să deschida unul şi în România. Echipa s-a format nesperat şi neaşteptat de repede. Unde mai pui că ne completăm extraordinar de bine; acolo unde noi vedeam imagini, gusturi, emoţii şi mirosuri ei traduceau; decorator, bucătar, aprovizionare, furnizori. Şi pentru că suntem "Theatre Pub" nu-i aşa, noi am început să facem ceva la care ne pricepem foarte bine, să organizăm programul cultural al locului acesta", a spus Bogdan.
Actorul mai spune că noul job nu-l îndepărtează de actorie, joacă în piesa "Clubul Verighetelor", se duce la castinguri şi repetă la o piesă scrisă de soţia sa Alina. "A fost o decizie grea... foarte grea (să deschid restaurant n.r.). Dacă ar fi să compar, cam la fel de dificilă ca aceea pe care a trebuit să o fac atunci când am ales unde să dau admitere la liceu. Criteriile după care am ales au fost următoarele şi în ordinea asta: să-mi facă plăcere, să mă pricep cât de cât, să genereze un profit constant. Opţiunea restaurant a apărut cumva firesc odată ce am făcut conexiunile. Îmi place să gătesc şi am devenit destul de bunicel la asta, se lucrează cu oamenii şi am căpătat destul de multă experienţă în relaţii interumane şi comunicare de când cu actoria. La acestea s-a adăugat pe parcurs o a treia idee: ...de ce nu un restaurant unde să se joace teatru? Şi atunci "opţiunea" a devenit dintr-o idee de genul "ce-ar fi dacă", un lucru care trebuia făcut. Şi ne-am apucat de treabă", a povestit actorul.