EROTIC şi chiar de neuitat, dar ai grijă. Tu SĂRUŢI aşa? / VIDEO

EROTIC şi chiar de neuitat, dar ai grijă. Tu SĂRUŢI aşa? / VIDEO

A fost şi este definit drept plăcut, adânc, erotic, de neuitat. Celebrul sărut "franţuzesc” a fost de-a lungul timpului subiect al diverselor comentarii, nu toate „drăguţe”. Deoarece specialiştii spun că, dincolo de plăcut şi erotic, se ascunde ceva...

Ceva care poate îmbolnăvi oricând. Mai precis, prin sărutul  "franţuzesc" se poate transmite o boală infecţioasă care scade imunitatea pe viaţă.

Poate provoca Cunoscută în popor sub denumirea de "boala sărutului", mononucleoza este o infecţie cu virusul Epstein Barr, prezent în salivă, care afectează cam 10-20% din tineri, majoritatea între 15 şi 35 de ani.

În primă fază se prezintă ca o amigdalită, cu deosebirea că şi splina este afectată şi poate duce la complicaţii precum insuficienţă hepatică sau chiar cancer oral. Simptomele sunt înşelătoare, iar medicii o recunosc greu. Poate provoca ruptură de splină sau insuficienţă hepatică. Iar cei care au făcut boala îşi pot îmbolnăvi oricând partenerii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Virusul Epstein Barr se găseşte în mod normal în salivă, însă boala se declanşează când imunitatea scade şi virusul începe să se înmulţească. De regulă, sunt afectate persoane depresive, pesimiste, cu un stil de viaţă dezechilibrat şi stresant. Deşi se manifestă ca o răceală, nu se transmite la fel de uşor, prin tuse sau strănut, fiind nevoie de o cantitate mai mare de salivă. Boala se face o dată în viaţă, însă cei afectaţi rămân purtători pentru totdeauna şi îi pot infecta pe ceilalţi. Riscul creşte direct proporţional cu numărul "partenerilor". Deşi specialiştii spun că boala se vindecă de la sine într-o lună, cu repaus la pat, consum de lichide, un regim alimentar uşor, şi ...abstinenţă de la sărut, gurile rele spun că, de fapt, nu se vindecă niciodată. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Cum a eșuat Traian Băsescu în încercarea de a redeveni Președintele României
  • Un psihiatru acuză: medicul Beliș minte în cazul morții Aurei Ion: ”O palmă dată mișelește propriei profesii”
  • Durul penal al României, Sorin Ovidiu Vîntu, a ajuns doar „o jigodie” pentru „boxerul” Rudel
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • Cele mai PENIBILE şi AMUZANTE poze de Sfântul Valentin. Cupluri în ipostaze de tot râsul| GALERIE FOTO
  • „Nici o MUIERE nu a scăpat NEATINSĂ de aici”. Locul unde ROMÂNII se APRIND şi fac DRAGOSTE până mai pot şi mai pot / GALERIE FOTOşi VIDEO
  • LOIALITATE DINCOLO DE MOARTE. Un câine încearcă cu DISPERARE să-şi REÎNVIE prietenul accidentat | FOTO VIDEO

<iframe src="//www.youtube.com/embed/mjokznAUg9U" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>