Evenimentul Zilei > Monden > Ernest, ironizat de soție când filma cu fosta iubită
Ernest, ironizat de soție când filma cu fosta iubită

Ernest, ironizat de soție când filma cu fosta iubită

Prezentatorul „Ochii din umbră” povestește, cu umor, cum a decurs reîntâlnirea cu femeia care i-a luat mințile la Big Brother

Big Brother l-a adus pe Ernest nu doar în showbiz, ci și în brațele soției sale, Adriana. „I-a plăcut de mine din show-ul televizat”, povestește el. „Adriana nu a avut niciodată gelozii stupide. M-am mai întâlnit, după Big Brother, cu Andreea Vasile și am filmat la show-ul lui Bendeac. Adriana m-a tachinat și m-a întrebat dacă am vrut să <>. Glume și atât. Gelozia în doză mică este o dovadă de iubire”, crede Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbră”.

Cea mai mare durere
 

Participarea la realityshow n-a fost doar o încântare pentru Ernest. „Tata, profesor universitar, s-a temut că va trebui să repet un an de facultate. Chiar așa era să se întâmple, dar m-am salvat. Cel mai mare regret este că el n-a apucat să mă mai vadă bărbat. Big Brother s-a filmat în 2003, iar tatăl meu a murit în noiembrie 2004. După filmări, am avut oferte și am stat mai mult prin București. Veneam acasă în weekend, dar și atunci stăteam cu prietenii. L-am pierdut pe neașteptate, în urma unui stop cardiac. Se pregătea să mă ducă la gară, dar nu am mai ajuns. A fost cumplit”, dezvăluie vedeta.