Ernest, despre infidelitate şi tentaţia seducţiei

Ernest, despre infidelitate şi tentaţia seducţiei

La „Trădaţi în dragoste”, prezentatorul vrea să dea o pildă partenerilor infideli.

Emisiunile care prezintă reconstituiri ale unor cazuri reale umplu grilele televiziunilor. Unul dintre primele programe de acest fel este „Trădaţi în dragoste” de la Prima TV, cu analogul „Test de fidelitate” de la Antena 1. Chiar dacă publicul este con ştient că nu e martorul unei demascări ade vărate a unui partener infidel, se lasă purtat în jocul aşa-ziselor dezvăluiri de alcov. Ernest, prezentatorul care se erijează în avo catul individului înşelat, speră ca măcar prin pu terea exemplului să des cu rajeze pornirile de infidelitate.

„Eu vreau să arăt unde se poate ajunge dacă faci ceea ce nu trebuie, din punct de vedere moral. Sper din tot sufletul ca măcar o persoană dintre cele care au văzut emisiunea să se fi răzgândit dacă avea de gând să-şi înşele par te nerul, dându-şi seama că, mai devreme sau mai târziu, va fi desco perită”. Prezentatorul urmăreşte şi ediţia americană initulată „Chea ters”, însă nu agreează emi siunea concu rentă, „Test de fide litate”. „Mă uit la «Cheaters», pentru că acela e modelul de la care s-a pornit. Nu-mi place ideea «Testului de fidelitate». Acolo lucrurile nu sunt la voia întâmplării, pentru că subiecţii sunt momiţi de aşa-zise «ispite» sumar îmbrăcate şi cu un chef fantastic de aventuri.”

“DETECTIV” Refuză prietenii

Ne puteți urmări și pe Google News

Ernest recunoaşte că, de multe ori, prietenii l-au rugat să-şi folosească abilităţile dobândite la emisiune pentru a le urmări partenerele, însă acesta le-a dat un răspuns negativ. „A trebuit să refuz, pentru că nu aş fi putut privi lucrurile într-un mod obiectiv.”