Evenimentul Zilei > Monden > Ernest dă din casa Big Brother. N-ai să crezi cu câte fete s-a iubit!
Ernest dă din casa Big Brother. N-ai să crezi cu câte fete s-a iubit!

Ernest dă din casa Big Brother. N-ai să crezi cu câte fete s-a iubit!

În anul 2003, România descoperea pentru prima oară fenomenul „Big Brother”, grație celebrei emisiuni prezentată la vremea aceea de Andreea Raicu și Virgil Ianțu.

 La 12 ani de la difuzarea primului sezon, câștigat de Sorin Fișteag (Soso), Ernest, cunoscutul prezentator de la Kanal D, își amintește ce s-a întâmplat în casă și povestește amuzat de dragostea disperată pentru Andreea Vasile, frumoasa actriță și singura femeie care a reușit să-l facă și pe Mihai Bendeac să o ceară de soție.

Căsătorit de trei ani cu Adriana și tatăl unui bebeluș de un an și jumătate, după care e topit, Ernest Francisc Takacs (34 de ani) este la fel de dezinhibat și relaxat. „Am aflat de castingul pentru Big Brother la un party cu prietenii. Premiul de mii de euro mi s-a părut atractiv, eram student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Petroșani și visam să plec din țară. M-au acceptat fără probleme, mai ales că am trimis câteva poze nu tocmai decente”, a dezvăluit Ernest, în exclusivitate pentru EVZ Monden.

„Aveam în plan doar să iau banii, dar m-am îndrăgostit rău de Andreea Vasile. În momentul acela mi se părea o chestie de viață și de moarte. Bănuiesc că era efectul direct al faptului că ești ținut captiv în casă. Surprinzător, la începutul show-ului, nu mi-a plăcut. Pe măsură ce trecea timpul, nu mă mai controlam, ea era totul. Eram foarte geloși. Îmi amintesc că am mers la un eveniment în Mamaia și Andreea și-a dorit să mănânce un desert anume. Am căutat mult timp ce își dorea. Când m-am întors încântat, ea mă aștepta cu o groază de reproșuri. Relația noastră s-a terminat în 3-4 luni, în mare parte după ce am interacționat cu familia ei. Nu m-au plăcut!”. Întrebat dacă s-a mai iubit și cu alte fete din casă, Ernest zâmbește încurcat. „Da, dar un domn nu vorbește despre asta!”. Adaugă, totuși, „cu jumătate”!

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: