EMOTIONANT: OLIMPICUL care a SUPRAVIEŢUIT 47 de zile fără apă şi MÂNCARE / VIDEO

EMOTIONANT: OLIMPICUL care a SUPRAVIEŢUIT 47 de zile fără apă şi MÂNCARE / VIDEO

A plutit în derivă timp de 47 de zile, pe o plută improvizată, înainte de a ajunge pe o insula japoneză unde a fost luat prizonier...

Cu ocazia Olimpiadei de la Soci, Angelina Jolie a lansat un trailer preview pentru noul ei film, Unbroken. Acesta este al doilea ei film din cariera sa  ca regizoare şi se anunţă a fi o poveste emoţionantă despre supravieţuire.

Filmul, care urmează sa fie lansat la finele anului, are la bază romanul cu acelaşi nume scris de Laura Hillenbrand. Şi relatează povestea incredibilă a lui Louis Zamperini, un atlet care a luptat în timpul Celui de-al Doilea Război Mondial. Louis a supravieţuit prăbuşirii bombardierului său în Oceanul Pacific, împreună cu alţi doi camarazi.

El trăieşte

Ne puteți urmări și pe Google News

Louis alături de camarazii săi a plutit în derivă timp de 47 de zile pe o plută improvizată, înainte de a ajunge pe o insula japoneza unde au fost luaţi prizonieri.

Zamperini, care trăieşte şi are vârsta de 96 de ani, a fost închis doi ani în mai multe lagăre, în care a fost torturat de gardienii săi japonezi. Scenariul filmului a fost scris de fraţii Coen, pe baza unei prime schiţe scrise de William Nicholson. Rolul lui Louis Zamperini este interpretat de Jack O'Connell, devenit cunoscut graţie serialului britanic "Skins".

<iframe src="//www.youtube.com/embed/zPTxS1Z5m3I" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>