Evenimentul Zilei > International > Imagini incredibile din Emiratele Arabe Unite! Deșertul acoperit de ape, în urma inundațiilor
Imagini incredibile din Emiratele Arabe Unite! Deșertul acoperit de ape, în urma inundațiilor

Imagini incredibile din Emiratele Arabe Unite! Deșertul acoperit de ape, în urma inundațiilor

Mai multe imagini cu deșertul inundat de ape în Emiratele Arabe au fost postate pe Facebook, provocând internauții la scenarii negre în legătură cu schimbarea bruscă a climei.

Vremea în Emiratele Arabe Unite continuă să fie instabilă, iar meteorologii au avertizat că ploaia va continua în zone izolate și în această săptămână.

Ambasada Emiratelor Arabe Unite din Kuwait a lansat un avertisment cetățenilor cu privire la vremea extremă care a lovit Golful zilele acestea.

O furtună puternică a provocat ploi abundente și vânturi foarte puternice în Emiratele Arabe Unite, provocând haos în trafic și întreruperi în furnizarea energiei electrice. În doar o oră, stația meteorologică situată între Abu Dhabi și Dubai a înregistrat precipitații de 49,4 litri/mp. Conform modelului climatologic local, cantitatea de precipitații este extremă, depășind cu mult media pe opt luni.

De asemenea, potrivit presei locale, vremea extremă a provocat ruperea copacilor, mai multe acoperișuri fiind smulse de vânt. De asemenea, resturi de pe șantierele de construcții au fost purtate de vântul puternic.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.