S-a adaptat foarte rapid la tot ceea ce înseamnă relaţia directă cu fanii prin siteurile de socializare şi preţ de ceva timp nu a avut concurenţă serioasă. Aceasta până când a apărut Nicki Minaj -rapperiță și cantautoare originară din Trinidad-Tobago, care a câștigat notorietate în 2010, odată cu lansarea primului său album de studio numit “Pink”.
Încet dar sigur, Minaj a început să populeze showbiz-ul cu piesele sale, care i-au adus un număr foarte mare de fani, depăşindu-l pe celebrul rapper. Supranumită “Barbie din Harajuku”, cântăreaţa a fost desemnată cel mai urmarit star din zona hip-hop în reţeaua de socializare (cei mai mulţi followeri pe Twitter). 
Pe 9 ianuarie, Minaj- care se pregăteşte să lanseze pe 14 februarie un nou album de studio, avea 8.27 milioane de followeri, în timp ce Eminem avea 8.25 de milioane. Criticii spun că Eminem are slabe şanse să-şi recapete locul fruntaş dacă nu iese cu ceva nou. Oricum ar fi, amândoi sunt “la un pas” de Obama, care are pe Twitter  9 milioane de followeri.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/4JipHEz53sU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>