Showbizul românesc se cutremură din temelii! Una dintre vedetele care au pozat în revista Playboy România a fost arestată pentru tentativă de omor. Aflată în fața polițiștilor, ea le-a făcut mărturisiri incredibile.

Este vorba despre Emilia Petre, unul dintre foștii iepurași Playboy. Aceasta a fost săltată de către polițiștii Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei, după ce a fost acuzată de tentativă de omor. 

Incidentul halucinant a avut loc pe șoseaua Colentina din București, în urma unui incident în trafic. În timp ce era la volan, Ema Petre ar fi trecut foarte aproape de o altă mașină, iar una dintre oglinzile retrovizoare ale autoturismului s-a rupt.

Din câte se pare, aceasta a fost scânteia care a provocat un adevărat scandal. Din celălalt autoturism au coborât două femei, care au început să se certe cu vedeta. Cele trei femei și-au împărțit pumni, picioare și au declanșat o păruială ca la carte. 

La un moment dat, Ema Petre a reușit să scape din mâinile rivalelor ei, s-a urcat din nou la volan, a apăsat puternic pedala de accelerație și a dat intenționat peste una dintre femei, pe care a luat-o pe capotă, informează Cancan.

Scenele teribile au fost filmate. iar concluzia anchetatorilor După ce au văzut imaginile, anchetatorii au ajuns la următoarea concluzie: incidentul are toate elementele unei tentative de omor. După ce a ajuns la audieri, Emilia Petre le-a declarat procurorilor că nu și-a dat seama de implicațiile gestului său și că a reacționat în acest mod pentru că s-ar fi speriat. 

Ea a ajuns în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă magistrații au decis s-o aresteze la domiciliu, pe motiv că are un copil care este încă mic.

În urmă cu cinci ani, Emilia Petre a ajuns pe coperta revistei Playboy România, după ce a fost desemnată câştigătoarea unui concurs de frumuseţe.

 

Te-ar putea interesa și: