Evenimentul Zilei > Politica > EMIL BOC, procent ŞOC la EXIT-Poll-urile de la vot. Fostul premier ar fi luat 69,1% din voturile clujenilor
EMIL BOC, procent ŞOC la EXIT-Poll-urile de la vot. Fostul premier ar fi luat 69,1% din voturile clujenilor

EMIL BOC, procent ŞOC la EXIT-Poll-urile de la vot. Fostul premier ar fi luat 69,1% din voturile clujenilor

La rezultatele de la alegerile locale din data de 5 iunie, fostul premier Emil Boc a reuşit să obţină un procent uriaş, de aproape 70% în Cluj-Napoca. Se pare că el a trecut cu o foarte mare uşurinţă peste contracandidaţii săi, Anna Horvath şi Octavian Buzoianu.

Alegerile locale din 5 iunie aduc surprize pentru unele oraşe din România. Nu este şi cazul Clujului, în care cei mai mulţi dintre alegători s-au declarat încântaţi de candidatul Emil Boc, şi au declarat că vor să îl voteze şi acum, precum şi în mandatele anterioare.

Ce a şocat cel mai mult este procentul cu care Emil Boc ar fi câştigat alegerile din Cluj. Din primele informaţii se pare că acesta ar fi reuşit să obţină 69,1%, în timp ce contracandidaţii săi, Anna Horvath şi Octavian Buzoianu au rămas în urmă, cu 10,8% şi respectiv Octavian Buzoianu, 8,8%, potrivit jurnalul.ro.

Rămâne de văzut în orele următoare dacă aceste procentaje vor oscila. Dar oricât s-ar modifica acestea, pare că Emil Boc a luat fără drept de apel un nou mandat în Cluj Napoca.