Elon Musk, tată pentru a zecea oară. I-a pus numele unei particule subatomice

Elon Musk, tată pentru a zecea oară. I-a pus numele unei particule subatomice Sursa foto Youtube

Elon Musk a devenit tată pentru a zecea oară. Miliardarul l-a numit pe băiețelul său după o particulă subatomică. Acesta mai are doi copii cu cântăreața Grimes.

Elon Musk a devenit tată pentru a zecea oară. Miliardarul și cântăreața Grimes mai au împreună doi copii , un băiat pe nume X, născut în 2020, și o fată, botezată Y.

Pe nou său copil îl cheamă Techno Mechanicus, Musk îi spune Tau. Denumirea de Tau o are și a 19-a literă a alfabetului grec, dar și o particulă subatomică. Fetița celor doi, care a venit pe lumea anul trecut, este alintată Y. În acte, ea este trecută Exa Dark Sideræl Musk. Iar băiețelul acestora, care s-a născut în anul 2020, este alintat X. Numele pe care îl poartă este X Æ A-Xii.

„X, variabila necunoscută Æ, cum scriu eu în limba elfă. AI (dragoste și/sau Inteligenă Artificială). A-12 = predecesorul lui SR-17 (avionul nostru preferat). Fără arme, fără apărare, doar viteză. Grozav în luptă, dar neviolent. + (A=Arhanghel, cântecul meu favorit)”, a explicat Grimes originea numelui fiului său.

Ne puteți urmări și pe Google News

Musk și cântăreața canadiană Grimes au format un cuplu timp de patru ani. Relația celor doi a început în anul 2018. Ei s-au despărțit în 2021. Cei doi și-au mai dat o șansă, dar nici de data aceasta n-a funcționat, potrivit Cancan.

Elon Musk, tată pentru a zecea oară. I-a pus numele unei particule subatomice

Sursa foto Facebook

Elon Musk, în rolul de tată

Fosta parteneră a lui Musk a povestit și cum este acesta în rolul de tată. Aceasta a mai spus că miliardarii i-a învățat pe copii să gândească ca niște ingineri. Micuții au pasiuni diferite față de ceilalți copii de vârsta lor și jucării atipice.

„X știe multe despre rachete. Este o nebunie", împărtășește ea. „Știe mai multe despre rachete decât mine". Micuțul are probleme în a găsi jucării care să îi placă pentru că, „dacă nu sunt corecte din punct de vedere anatomic, se supără. Cu siguranță este un mic inginer”.

Grimes a declarat că și fiica este este foarte ciudată. Aceasta are activități de băieți și este pasionată de lucrurile tehnice, exact ca Musk.

„Și ea este un mic inginer”, adăugând: „Îi place transportul industrial. Este foarte ciudată”. „Îmi pasă foarte mult să am o relație foarte bună cu copiii mei. Cred că înțeleg cum să fiu un părinte bun pentru ei. Atât aplicând disciplina, cât și fiind prietenul lor”, spune ea.