Mirela Chiroabă, unul dintre concurenții sezonului 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a fost eliminată în cadrul ediției din miercuri, 27 septembrie. Echipa portocalie a suferit astfel o nouă pierdere semnificativă în competiție.
O nouă eliminare la Chefi la cuțite. Ediția de pe 27 septembrie a adus în fața telespectatorilor un al doilea battle intens și plin de emoție, în care toți au încercat să ducă pe masa chefilor un preparat bun.
Concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea și cei din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu s-au luptat pentru a rămâne în concurs.
O nouă eliminare la Chefi la cuțite, a doua de la Chef Sorin Bontea
„Foarte multe note de 3. Chefii dau 3 atunci când nu sunt surprinși, când nu există gust, când nu există tehnică. Parcă nu e chiar de plecat acasă, dar nici de Chefi la cuțite. 12 ingrediente – așa suna tema, în rest, libertatea totală.
V-am explicat proba de foarte multe ori și totuși avem mult mai puține note de 5 decât ieri”, a spus Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.
Aceasta l-a întrebat pe „Habibi”, concurent în echipa Bontea, dacă a înțeles proba și dacă știa că trebuie să gătească cu 12 ingrediente. Deși la început a confirmat că da, ulterior s-a dovedit că nu a înțeles pe deplin. El a spus că a întrebat-o pe Maripossa pentru a afla ce trebuie să facă.
Și Monica din echipa lui Scărlătescu a fost pusă în dificultate de probă și a gătit cu 16 ingrediente.
„Neatenția m-a făcut să greșesc, eu eram fericită să pun cât mai multe elemente în farfurie”, a mărturisit aceasta.
Sorin Bontea rămâne cu cinci concurenți
Irina Fodor a început apoi să le spună concurenților punctajele pe care le-au obținut în urma probei.
Înainte de a dezvălui cine va părăsi competiția din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite, trei concurenți au rămas în fața chefilor. Fabian Soare a acumulat zece puncte, Maryoris Hurtado a obținut nouă puncte, iar Mirela Chiroabă a adunat șase puncte.
Cunoscută la patiser, Mirela Chiroabă a dat greș cu ce știa mai bine să facă.
„Tarta pe care ai făcut-o tu era crudă”, i-a spus chef Sorin Bontea.